Instemming aangepast eindbod Crown van Gelder

De uitslag van de stemming aangepast eindbod Crown van Gelder is bekend. Er is sprake van een nieuwe cao.
Sluiting stemming
Vandaag, maandag 24 februari 2020 om 12.00, uur sloot de stemming voor het aangepast eindbod van jullie werkgever. De uitslag is bekend. Wij vinden het belangrijk te melden hoeveel leden er gestemd hebben: 2/3 deel van de ingekomen stemmen is vóór, dat is dus 66.2/3 procent.
Daarnaast is het belangrijk hoe duidelijk de voor- of tegen-stemverhouding is: 85% van de leden heeft vóór het resultaat gestemd. Een duidelijke uitslag dus wat inhoudt dat er voor CNV Vakmensen sprake is van een nieuwe cao.

Wat betekent dit?
We weten dat de leden van de andere vakbond, FNV, ook vóór hebben gestemd. De acties zijn dus van de baan en de cao kan verder op papier gezet worden. Belangrijk is het gegeven dat wij zonder de inzet van jullie als leden in aanloop naar dit resultaat nooit zover gekomen zouden zijn. De cao-delegatie wil jullie daarvoor bedanken. Duidelijk is dat je samen een resultaat kunt bereiken.

Hoe nu verder?
De komende cao-periode is er niet een van niks doen. Er zal door Crown van Gelder gewerkt moeten worden aan herstel van vertrouwen. Dat dit nodig is, is de afgelopen periode wel gebleken.

We houden je op de hoogte.
Mede namens de cao-delegatie,

Peter Böeseken,
bestuurder CNVVakmensen
M 0651602043
E p.boeseken@cnvvakmensen.nl