Uitnodiging ledenvergadering CNV Vakmensen

De maanden zijn voorbij gevlogen en inmiddels staan we aan de vooravond van een nieuwe ronde aan onderhandelingen bij Cosun Beet Company, Sensus en hoofdkantoororganisatie Cosun.

Ledenvergadering Vierverlaten
Ook dit jaar organiseren wij een ledenvergadering op de fabriek in Hoogkerk en bieden we leden die werkzaam zijn op andere locaties de mogelijkheid om mee te praten over de cao.

Ledenvergadering CNV Vakmensen
Woensdag 8 maart
16.00 uur tot 17.30 uur
Locatie: Excursie ruimte - Fabriek Vierverlaten

Korte enquête
Vorig jaar organiseerden wij ook een digitale ledenvergadering. Hier bleek weinig animo voor te zijn en dus kiezen we er dit jaar voor om een vragenlijst op te stellen die ingevuld kan worden. We zullen deze vragenlijst opstellen na de vergadering in Vierverlaten en de link naar de enquête per mail naar iedereen toesturen.  

Deelname is belangrijk
We voeren de onderhandelingen dit jaar tegen een achtergrond van hoog opgelopen inflatie en aanhoudende druk op de koopkracht van werkend Nederland. We zien op veel plekken in Nederland dat een sterke en betrokken vakbond nodig is om te komen tot goede, fatsoenlijke afspraken.

De kaderleden zetten zich samen met de bestuurder van de vakbond in om ook in jouw cao goede afspraken te maken. Laat dus zien dat jij hen steunt en dat de vakbond binnen Cosun Beet Company en Sensus springlevend is. Wij verwachten een grote opkomst bij de vergadering om het cao proces goed af te trappen.

We rekenen dus op je aanwezigheid.

Mede namens de kaderleden CNV Vakmensen 

Anthony Williams
Bestuurder CNV Vakmensen
0618711343
a.williams@cnvvakmensen.nl

Wil je reageren of heb je een vraag?

Er zijn nog geen reacties, wees de eerste!

U
Error