Onderhandelingen nieuwe cao gaan van start

De langverwachte onderhandelingen om te komen tot een nieuwe cao voor Cosun Beet Company, Sensus en de Cosun Hoofdkantoororganisatie gaan eindelijk van start. In deze nieuwsbrief lees je wat de inzet van CNV Vakmensen is en geven we je een indruk van het vervolg.

De start van de cao onderhandelingen heeft enige vertraging opgelopen. Op 7 juni starten wij met de nieuwe onderhandelingen. Dit jaar bestaat de onderhandelingsdelegatie van CNV Vakmensen opnieuw uit Wim Dinkela, Ronald Zantingh en ondergetekende als bestuurder.

Ledenraadpleging


In de voorbereiding hebben we op verschillende momenten bijeenkomsten georganiseerd waarin de leden hun stem konden laten horen. Wij hebben de op- en aanmerkingen die tijdens deze bijeenkomsten met ons zijn gedeeld omgezet in een voorstellenbrief. Deze brief tref je in de bijlage van deze nieuwsbrief.

Natuurlijk gaan we voor een goede afspraak over loon, we kiezen voor een combinatie van centen én procenten. Daarnaast willen we duidelijke en passende afspraken maken over thuiswerken en bijbehorende vergoedingen, doen we een aantal voorstellen ter verbetering van het huidige vitaliteitsarrangement en vragen we extra aandacht voor de belangrijke thema’s rouw op de werkvloer en werkzekerheid voor uitzendkachten. Lees de gehele voorstellenbrief om een compleet beeld te krijgen. 

Voortgang en terugkoppeling

Tijdens de onderhandelingen houden we jullie met nieuwsbrieven op de hoogte van de voortgang. Mocht je eerder vragen of opmerkingen hebben? Neem dan contact op met een van de kaderleden of rechtstreeks met mij op onderstaande contact gegevens.

Cao-traject online

Op de cao-pagina is nu de cao-tijdlijn actief. Tijdens het hele traject kun je meepraten, je vragen stellen of reageren. Zo heb jij, samen met jouw collega's, invloed op de cao. Klik hier om direct naar de cao-pagina te gaan

Mede namens de onderhandelingsdelegatie van CNV Vakmensen
Wim Dinkela en Ronald Zantingh

Anthony Williams
Bestuurder CNV Vakmensen

a.williams@cnvvakmensen.nl
06-18711343

Downloads

Heb je een vraag of opmerking voor de onderhandelaar?

Er zijn nog geen reacties, wees de eerste!

U
Error