Ledenvergaderingen nieuwe cao Cosun Beet Company

De huidige cao eindigt op 31 augustus 2024. Hoogste tijd dus om vooruit te kijken en aan te geven welke onderwerpen belangrijk zijn voor de komende cao-onderhandelingen.

Nieuwe cao

Er staan CNV-ledenvergaderingen gepland voor dinsdag 9 april in Zwolle (Sensus) en woensdag 17 april in Hoogkerk (fabriek Vierverlaten). Het is heel belangrijk om op deze bijeenkomsten aanwezig te zijn omdat jullie dan kunnen aangeven wat er speelt binnen het bedrijf. En om duidelijk te maken welke onderwerpen belangrijk zijn om mee te nemen in onze voorstellenbrief richting werkgever. Daarmee gaan we namelijk de nieuwe cao-onderhandelingen in die starten op 22 mei.

Het tijdschema van de ledenvergaderingen:
  9 april - 13.00 uur: Zwolle (Sensus) - grote vergaderzaal
17 april - 16.00 uur: Hoogkerk (Vierverlaten) – excursie ruimte

Denk daarom alvast na over zaken die je graag terug zou willen zien in een nieuwe cao en waarom dat voor jou zo belangrijk is. Ook niet-leden zijn van harte welkom bij deze bijeenkomsten. We rekenen dus op je aanwezigheid.

Enquête

Omdat we niet op alle locaties van Cosun Beet Company ledenvergaderingen houden is er ook een korte enquête toegevoegd. Op die manier kun je jouw inbreng voor de nieuwe cao kenbaar maken. Dat geldt natuurlijk ook voor medewerkers die niet bij de ledenvergaderingen in Zwolle en Hoogkerk aanwezig kunnen zijn.
Klik hier voor de enquête. Jullie kunnen ook collega's die geen lid zijn van de vakbond vragen om de enquête in de te vullen. Zij kunnen in hun browser invullen: https://bit.ly/3PS4ngj 
Je kunt deze nieuwsbrief en de enquête ook vinden op de cao pagina. Ga naar www.cnv.nl/caos  en type Cosun in het cao zoekveld. Klik vervolgens op de digitale versie van deze nieuwsbrief; daarin staat de link naar de enquête.
De enquête kan uiterlijk tot en met maandag 15 april worden ingevuld.

Mede namens de CNV kaderleden,

Auke Wietze Bosma
bestuurder CNV
M: 06 8192 0453 
E:  a.bosma@cnv.nl