Ledenvergadering Sensus Zwolle

De maanden zijn voorbij gevlogen en inmiddels staan we aan de vooravond van een nieuwe ronde aan onderhandelingen bij Cosun Beet Company, Sensus en hoofdkantoororganisatie Cosun. In deze nieuwsbrief een uitnodiging voor de ledenbijeenkomst.

Ledenvergadering Sensus
In navolging van de ledenvergadering die wij organiseerden op de fabriek in Hoogkerk willen we graag ook met de leden werkzaam bij Sensus in gesprek. Om zoveel mogelijk mensen de mogelijkheid te geven om aan te sluiten organiseren we twee sessies vlak na elkaar. 

Ledenvergadering CNV Vakmensen
Woensdag 12 april
Sessie 1: 13.00 uur tot uiterlijk 14.00 uur
Sessie 2: 14.00 uur tot uiterlijk 15.00 uur
Locatie: Grote vergaderruimte Sensus Zwolle 

Deelname is belangrijk
We voeren de onderhandelingen dit jaar tegen een achtergrond van hoog opgelopen inflatie en aanhoudende druk op de koopkracht van werkend Nederland. We zien op veel plekken in Nederland dat een sterke en betrokken vakbond nodig is om te komen tot goede, fatsoenlijke afspraken.

De kaderleden zetten zich samen met de bestuurder van de vakbond in om ook in jouw cao goede afspraken te maken. Laat dus zien dat jij hen steunt en dat de vakbond binnen Cosun Beet Company en Sensus springlevend is. Wij verwachten een grote opkomst bij de vergadering om het cao proces goed af te trappen.

We rekenen dus op je aanwezigheid.

Mede namens de kaderleden CNV Vakmensen 

Anthony Williams
Bestuurder CNV Vakmensen
0618711343
a.williams@cnvvakmensen.nl

Stel hier je vraag aan de onderhandelaar

Er zijn nog geen reacties, wees de eerste!

U
Error