Neuwe cao Cosun Beet Company, Sensus en Hoofdkantoororganisatie Cosun

De stemmen zijn inmiddels binnen en hieruit blijkt dat er unaniem is ingestemd met de nieuwe cao. 100% van de leden is vóór het resultaat.

De leden van CNV Vakmensen die hun stem uitbrachten hebben unaniem ingestemd met het onderhandelingsresultaat. Tijdens de ledenvergaderingen bleek al wel dat er een grote mate van tevredenheid was over de gemaakte afspraken. Deze stemming is hier een duidelijke bevestiging van. 

Natuurlijk zijn er altijd punten van aandacht. We hebben met elkaar gesproken over de terugkomdagen en de wijze waarop hier nu invulling aan gegeven gaat worden. We spraken met elkaar af dat we hier vinger aan de pols houden en dat leden zich kunnen melden bij de kaderleden wanneer er geen juiste invulling wordt gegeven aan de gemaakte afspraken.  

Sterke vakbond, goede cao

Tijdens dit traject is eens te meer bevestigd dat een sterke vakbond doorslaggevend is voor het succes aan de tafel. Met 650 handtekeningen onder een petitie hebben we duidelijk laten zien dat de mensen pal achter de vakbonden staan. Dat is goed nieuws, maar daarin ligt ook een belangrijke opdracht besloten.

650 handtekeningen is namelijk mooi, maar 650 leden van de vakbond is nog veel mooier. Alleen door onszelf op de werkvloer te organiseren creëren we voldoende tegenwicht en zorgen we voor balans in de onderhandelingen. Alleen samen komen we tot een eerlijke verdeling van de koek.

Zonder leden, geen cao! Zorg er dus voor dat jij het je persoonlijke missie maakt om tenminste 2 collega’s die nu nog geen lid zijn aan te sluiten bij de vakbond. Laat hen met dit (vooralsnog) unaniem geaccepteerd resultaat met een historisch hoge loonsafspraak aan de basis, zien dat het loont om lid te worden. Samen krijgen we het voor elkaar.

Schrijf je collega in en verdien € 20,-

Via de onderstaande link kun jij je collega lid maken van CNV Vakmensen. In ruil hiervoor ontvang jij een cadeaubon van €20,- voor elke collega die je lid maakt.

Klik hier en maak een collega lid van de bond!

Rest mij niets anders dan een ieder te bedanken voor de getoonde betrokkenheid tijdens dit traject. De onderhandelingsdelegatie heeft veel steun ervaren uit het hele land en dit heeft steeds opnieuw voor nieuwe brandstof gezorgd. Wij wensen iedereen een fijne zomer toe en zien elkaar graag weer terug na de zomer!

Mede namens de onderhandelingsdelegatie CNV Vakmensen Wim Dinkela, Auke Borger en Zegert van Slochteren

Anthony Williams
Bestuurder CNV Vakmensen
0618711343
a.williams@cnvvakmensen.nl 

 

Wil je reageren of heb je een vraag?

Er zijn nog geen reacties, wees de eerste!

U
Error