Al het nieuws

Enquête voorstellenbrief Coca-Cola

Op 8 maart 2022 beginnen de onderhandelingen voor een nieuwe cao. Voor het opstellen van de CNV-voorstellenbrief hebben wij jullie hulp nodig. CNV Vakmensen heeft een enquête gemaakt voor alle leden, niet-leden, vaste krachten en uitzendkrachten. Wij roepen jullie op om de enquête in te vullen en te versturen naar je collega’s.

De voorstellen voor de nieuwe cao

In de CNV-voorstellenbrief komt datgeen terug wat jullie belangrijk vinden voor de nieuwe cao. Voor het opstellen van de voorstellenbrief hebben wij jullie mening nodig over onderwerpen zoals loon, vaste banen, regeling vervroegde uittreding (RVU) en scholing. De korte enquête geeft CNV Vakmensen een beter beeld van de mening van onze leden.

Wat wil jij?

De enquête kun je online invullen via deze link.
Ontvang je deze nieuwsbrief via de post, dan kan je de enquête vinden op de cao pagina. Ga naar www.cnvvakmensen.nl/caos  en type Coca-Cola in het cao zoekveld. Klik vervolgens op de digitale versie van deze nieuwsbrief; daarin staat de link om te stemmen.

Meepraten en meedoen op de cao-pagina

Op de cao-pagina kun je het hele cao-traject volgen. Je kunt daar ook ideeën indienen, je vraag stellen of reageren bij alle fases van het komende traject.  Ga direct naar de cao-pagina Coca-Cola

Voor een extra toelichting op de enquêtevragen of andere vragen kun je altijd e-mailen of telefonisch contact opnemen met Sanne Koevoets, bestuurder, via 06 28 86 65 78.


Roel van Riezen, bestuurder CNV Vakmensen
r.vanriezen@cnvvakmensen.nl en

Sanne Koevoets, bestuurder CNV Vakmensen
M 06 28 86 65 78/ E s.koevoets@cnvvakmensen.nl