Stemming eindbod SP en Cao CelaVita

Je werkgever heeft donderdag 16 december 2021 een uitleg gegeven over hun “eindbod sociaal plan” en hun “eindbod cao tot juli 2023”. Voor de details verwijs ik naar de bijlage. Lees deze eens rustig door en bespreek deze met iemand die je vertrouwt.

Stemmen

Na uitleg van managing director Marian Skotnicki hebben de bonden een toelichting gegeven over het gelopen en te volgen proces en hebben wij jullie vragen beantwoord. CNV Vakmensen heeft aangegeven dat je snel na de meeting in de gelegenheid zal worden om zowel over het Sociaal Plan als de cao te stemmen. Daartoe is deze nieuwsbrief natuurlijk opgesteld. Je wordt gevraagd je stem hierover uit te brengen.

Klik hier om naar de digitale stemming te gaan.

Krijg je de nieuwsbrief per post dan kun je op onze cao-pagina jouw stem uitbrengen: https://www.cnvvakmensen.nl/voeding/voeding/cao-celavita/
   
Stemmen kan uiterlijk dinsdag 21 december 2021, 08.00 uur 's ochtends.

Dringend advies

CNV Vakmensen realiseert zich dat noch het eindbod sociaal plan noch het eindbod cao gezien kunnen worden als een ideale uitkomst. Echter is de financiële situatie van CêlaVíta dermate slecht, dat wij toch het dringend advies willen geven om met beide in te stemmen. Ook hebben wij aangegeven dat het management van CêlaVíta de stemuitslag zal zien als een stemmingsmeter voor het commitment wat zij van hun medewerkers krijgen. 

Vragen en lid worden

Heb je vragen en/of opmerkingen? Meld je dan bij Henk van ’t Ende (kaderlid) of bij een kaderlid van één van de andere bonden. Ken je een collega die naar aanleiding van de Townhallmeeting lid wil worden, vraag hem of haar dan om lid te worden van CNV Vakmensen: https://www.cnvvakmensen.nl/sluit-je-aan/ Het is goed mogelijk dat een werknemer individuele of juridische hulp nodig heeft als gevolg van de reorganisatie. En dan is het toch goed te weten dat een professionele organisatie als CNV Vakmensen achter je staat!

Mede namens kaderlid Henk van het Ende,  

Wietze Kampen, bestuurder CNV Vakmensen
M 06 5120 3004 / w.kampen@cnvvakmensen.nl

Wil je reageren?

Er zijn nog geen reacties, wees de eerste!

U
Error