Ledenraadpleging cao-voorstellen CelaVita

Herinnering om op de ledenvergadering te komen

Beste leden werkzaam bij CêlaVíta,

Omdat de uitnodiging voor de ledenraadplegingen al enige tijd geleden is uitgegaan en wij er achter kwamen dat het adres niet in de uitnodiging stond, krijg je hierbij een herinnering met daarin het volledige adres.

Zoals jullie weten zal jullie cao op korte termijn aflopen. We hebben een periode achter de rug met corona en zijn inmiddels druk bezig met een inhaalslag met de cao onderhandelingen.

We hebben de afgelopen tijd contact gehad met de kaderleden en jullie werkgever. Hieruit blijkt dat wij allemaal vinden dat wij moeten starten met het cao traject. Helaas blijkt ook dat onze agenda’s te vol zijn en dat wij eind oktober kunnen beginnen. We hebben de eerste datum staan voor het periodiek overleg nu vastgelegd en zullen daarop aansluitend ledenraadplegingen houden. Tijdens de ledenraadplegingen zullen we de inzet voor de cao onderhandelingen bepalen.

Het periodiek overleg en ledenraadpleging staan gepland voor donderdag 28 oktober.
De ledenraadplegingen starten op de gebruikelijke tijden: 13.00 uur en 15.00 uur.
Locatie: Dorpshuis “de Bouwakker“  Merelstraat 27-BG,
8094 AM Hattemerbroek

Vragen, opmerkingen of lid worden;
Heb je vragen, opmerkingen meld je dan bij één van de kaderleden actief op jullie bedrijf. Zij zullen je vraag beantwoorden of verder helpen. Verder kan je alvast nadenken over voor jou belangrijke onderwerpen die in de voorstellenbrief gezet kunnen worden.

Met vriendelijke groet,

Mede namens jullie kaderleden, Jan Zandbergen en Henk van het Ende.

Mark Klunder                                     Wieze Kampen                Mel Blok
FNV Voedingsindustrie                      CNV Vakmensen              RMU