Kaderleden gezocht bij CêlaVíta

Ga jij met mij mee naar de onderhandelingstafel en mag ik met jou sparren over kwesties die te maken hebben met CêlaVíta?

Geacht lid,



Ik ben ongeveer 10 jaar bestuurder bij CêlaVíta en heb samen met één of twee kaderleden uit jullie gelederen de onderhandelingen mogen doen. Daardoor werd ik altijd gevoed met actualiteiten en belangrijke zaken die op de werkvloer bij CêlaVíta spelen. Het gevolg is geweest dat CNV Vakmensen goed zijn werk kon doen en dat jullie belangen altijd goed gehoord werden en konden worden doorgegeven aan de directie. Helaas is Henk van het Ende gestopt met het kaderwerk. Dat is een groot gemis. Niet alleen voor mij maar ook voor jullie! Ik hoor jullie problemen nu niet meer of veel later en ik kan ook niet meer overleggen om tot een weloverwogen reactie te komen. De beste reactie houdt naast de beste theoretische oplossing natuurlijk rekening met de wensen van de leden. En daarvoor is jouw input nodig!

De bond dat ben jij!


Om mijn werk goed te kunnen blijven doen, doe ik een beroep op jou om met mij mee te gaan naar de onderhandelingstafel. Want onderhandelen doen we samen. Het zou nog mooier zijn als ik niet één, maar meerdere kaderleden kan meenemen. Een jongere, een wat oudere medewerker, iemand uit de productie en van kantoor. Op die manier kunnen alle aspecten van het werk goed beoordeeld worden. Schroom daarom niet om met mij contact op te nemen. Denk niet dat een ander het beter kan, want niemand kent jouw werk zo goed als jezelf. Meedoen is de beste garantie dat je wordt gehoord.

Tijd en ondersteuning


Kaderlid zijn kost je geen extra tijd. Je kan immers vakbondsverlof krijgen. Dat betekent dat je in de baas zijn tijd je op een andere manier een bijdrage aan CêlaVíta geeft. Het is dus ook nog een keer leerzaam en geeft afwisseling in je werkzaamheden. Het draagt bij aan je ontwikkeling en je wordt gezien. Aan de andere kant is het ook geen dagtaak. Je zal er hooguit een dag of 7 per jaar mee bezig zijn als er cao-onderhandelingen zijn en een paar dagen in een jaar zonder cao-onderhandelingen. Ook mag je als kaderlid in de baas zijn tijd allerlei cursussen volgen. Zo leer je onderhandelen, krijg je inzicht in pensioenen, ontmoet je leden werkzaam bij andere bedrijven etcetera.

Meer weten?


Ben je geïnteresseerd geraakt? Neem dan contact met mij op. Dat kan telefonisch op 06-51203004 of per e-mail: w.kampen@cnvvakmensen.nl
Wacht niet te lang met opgeven! Want de leden bij CêlaVíta verdienen een vakbond die met de voeten op de werkvloer staat.

Hartelijke Groeten,

Wietze kampen
Bestuurder
CNV Vakmensen

Wil je reageren of heb je een vraag?

Er zijn nog geen reacties, wees de eerste!

U
Error