CêlaVíta: Grote Instemming van leden met nieuwe cao 2020-2021

Een zeer grote meerderheid van de gezamenlijke leden heeft ingestemd met het cao-akkoord. Bij CNV Vakmensen is er zelfs unanimiteit. Er waren geen tegenstemmen. Zie ook de gezamenlijke brief in de bijlage

Beste leden werkzaam bij CêlaVíta,
Allereerst wensen wij jullie natuurlijk het allerbeste voor 2021 en hopen wij dit jaar genormaliseerd te kunnen leven en werken.
De afgelopen weken hebben jullie kunnen stemmen over het bereikte cao resultaat. Nu zijn de stemmen geteld. 

Uitkomst stemming;
Wij constateren dat een zeer grote meerderheid vam de leden heeft ingestemd met het behaalde resultaat. Er zijn geen tegenstemmen uitgebracht, wel een aantal neutrale stemmen.
Op basis hiervan is er een nieuwe cao op jullie van toepassing.

Concreet betekent dit het volgende:
. De looptijd van de cao is 1 jaar, dus van 01-10-2020 tot 31-09-2021
. De Loonsverhoging is 1,25% per 1-1-2021 (dus gelijke ingangsdatum als 2020)
. Er zijn verder geen wijzigingen en daarom wordt de volledige cao en onderliggende afspraken zoals die nu gelden voortgezet.

Reactie kaderleden:
Jullie kaderleden hebben positief gereageerd op de uitkomst van de stemming. Zij vinden net als wij dat dit de bevestiging is dat wij gezamenlijk, gezien de omstandigheden, een goed resultaat hebben bereikt.
Wij danken jullie voor jullie betrokkenheid in dit traject.

Vragen, opmerkingen of lid worden
Heb je vragen of opmerkingen, meld je dan bij één van de kaderleden actief op jullie bedrijf. Zij zullen je vraag beantwoorden of verder helpen. Lid worden kan via de onderstaande bon of het internet: https://www.cnvvakmensen.nl/lidworden

Met vriendelijke groet, mede namens kaderlid Henk van het Ende.

Wieze Kampen
Bestuurder

Downloads