CêlaVíta Eindbod cao 2021-2023 en sociaal plan

De tweede onderhandelingsronde heeft geresulteerd in een eindbod op zowel het Sociaal Plan als de cao

Beste leden werkzaam bij CêlaVíta

,

Afgelopen woensdag 8 december 2021 hebben wij opnieuw onderhandeld met jullie werkgever. Ondergetekende werd ondersteund door ons kaderlid Henk van het Ende.

Verloop onderhandelingen


Jullie werkgever heeft tijdens de onderhandelingen nogmaals uitgelegd en benadrukt dat ingrijpen in de huidige arbeidsvoorwaarden absoluut noodzakelijk is om te komen tot een toekomstbestendig bedrijf. Daarnaast dient er een goed sociaal plan te komen voor medewerkers die worden geraakt door de reorganisatie. Aansluitend hierop heeft jullie werkgever een eindbod gedaan voor zowel het sociaal plan als de cao. Wij hebben dit aangehoord en aangegeven dat wij vinden dat de werkgever de inhoud hiervan zelf aan jullie moet presenteren.

Medewerkersbijeenkomsten en ledeninformatiesessies


Hierop aansluitend hebben wij gezamenlijk bepaald dat de datum voor de medewerkersbijeenkomst bij CêlaVíta zal plaatsvinden op donderdag 16 december 2021. De werkgever zal jullie hierover nader informeren. Wij zullen aansluitend op deze presentatie een korte ledeninformatiesessie houden.

Stemmen


Aansluitend op de informatiesessies zullen wij jullie een nieuwsbrief toesturen waarna jullie schriftelijk/digitaal kunnen stemmen.

Vragen, opmerkingen of lid worden


Heb jullie vragen, opmerkingen meld je dan bij Henk. Ben jij nog geen lid of je collega, zorg dan die dat wordt. De noodzaak voor lidmaatschap nu spreekt voor zich!

Meepraten op de cao-pagina>

Op de cao-pagina kun je jouw opmerking of vragen kwijt. Ook is het hele cao-traject daar op de voet te volgen.Ga naar de cao pagina

Gezamenlijk Pamflet
Zie bijlage

Met vriendelijke groet, mede namens kaderlid Henk van het Ende.

 

Wieze Kampen
CNV Vakmensen

Downloads