Stemprocedure nieuwe cao Cargill

Vandaag waren er twee teams bijeenkomsten voor CNV leden om vragen te stellen over het onderhandelingsresultaat. CNV leden kunnen digitaal hun stem uitbrengen over het onderhandelingsresultaat voor de nieuwe cao Cargill BV. Op verzoek van de CNV leden in de Botlek is er nog een extra CNV ledenbijeenkomst gepland aanstaande woensdag 25 oktober.

Extra CNV ledenvergadering

Deze extra ledenvergadering zal fysiek plaatsvinden in de Botlek. Er is dan alle gelegenheid om vragen te stellen over het onderhandelingsresultaat zodat iedereen juist geïnformeerd is voordat de stemmen worden uitgebracht.

Locatie: Cargill Botlek Rotterdam, Welplaatweg 34. Zaal Soja

Datum en tijd: Woensdag 25 oktober 15.00 tot 16.00 uur

Mochten CNV leden uit andere vestigingen in de Botlek aanwezig willen zijn, dan is dat uiteraard toegestaan.

Stemtermijn uitgesteld

Omdat er woensdag nog een CNV ledenbijeenkomst plaatsvindt zal de digitale stemming een aantal dagen worden uitgesteld. Woensdag 25 oktober om 16.30 ontvangen alle CNV leden een nieuwsbrief met onderaan de email een individuele stemknop. Alle CNV leden krijgen vanaf woensdag 25 oktober tot maandag 30 oktober 17.00 uur de tijd om digitaal hun stem uit te brengen.

Let op: je stemt telt alleen mee als je deze op tijd via de digitale stemknop uitbrengt!

Stakingsuitkeringen

De stakingsuitkeringen worden in de loop van deze week aan de stakers uitbetaald. Omdat het aantal stakingsdagen verschilt per persoon, zullen niet alle leden hetzelfde bedrag ontvangen. Mocht je eind van de week onverhoopt concluderen dat de stakingsuitkering niet correct is uitbetaald, stuur dan een email naar secretariaat@cnvvakmensen.nl.

Als je andere vragen of opmerkingen hebt, bel of mail mij gerust.

Mirjam van Leussen
Vakbondsbestuurder CNV Vakmensen
0628866597
m.vanleussen@cnvvakmensen.nl