Aanmelden actie Schiphol vrijdag 13 oktober

Hoewel collega’s in het hele land al een aantal dagen aan het staken zijn, blijft de directie van Cargill stil. Zelfs de vakbondsleden in Deventer zijn vanaf maandag ook in staking gegaan. In de meeste vestigingen verloopt de staking gemoedelijk en wordt er met respect om gegaan met de staking.

Onze stem laten horen op Schiphol

 Ook de lokale en zelfs landelijke pers heeft afgelopen dagen aandacht gehad voor jullie staking. Desondanks wordt er op het hoofdkantoor op Schiphol nog gedaan alsof er niks aan de hand is. Tijdens de actie hebben we met een aantal stakende leden overlegt, en besloten om actie te voeren bij het hoofdkantoor van Cargill in Schiphol. We willen met een groot aantal actievoerders van CNV en FNV met bussen naar het hoofdkantoor gaan om de stem van vakbondsleden laten horen.

Deze actie bij Schiphol zal plaatsvinden op vrijdag 13 oktober. Voor de organisatie is belangrijk dat we weten hoeveel leden meegaan naar het hoofdkantoor. Uiteraard zijn ook andere collega’s die op die dag toevallig vrij zijn van harte welkom!

Aanmelden

Laat uiterlijk woensdag 11 oktober 15.00 uur weten of je met de bus mee gaat naar Schiphol op 13 oktober. Geef het door aan onze CNV of FNV kaderleden van jullie vestiging. Van hen krijgen jullie ook nog een oproep via whatsapp.

Meld je aan met je naam en lidnummer en laat ook weten of je gaat met:

  • Bus van de vakbond
  • Eigen vervoer
  • Met openbaar vervoer

We zorgen voor lunchpakketjes en uiteraard een leuke sfeer en een programma met sprekers.

Tevens houden we daar op Schiphol een ledenraadpleging met de actievoerders over de vervolgacties.

Mocht je vragen hebben, bel of mail mij gerust!

Mede namens het actiecomité

Mirjam van Leussen
Vakbondsbestuurder CNV Vakmensen

0622866597
m.vanleussen@cnvvakmensen.nl

Heb je een vraag of opmerking voor de onderhandelaar?

Er zijn nog geen reacties, wees de eerste!

U
Error