Leden/personeelsbijeenkomsten cao Aviko

Allereerst de beste wensen voor het nieuwe jaar, succes in je werk en een goede gezondheid.
In de laatste nieuwsbrief vorig jaar heb ik je geïnformeerd dat we op maandag 19 december 2022 een cao-overleg met Aviko zouden hebben over de nieuwe cao. We hebben met de werkgeversdelegatie indringend gesproken over de nieuwe cao, maar helaas heeft het overleg toen niet geleid tot een akkoord.
Op twee belangrijke punten zijn we niet tot een akkoord gekomen: 
  1. Collectieve loonsverhoging;
  2. Opkomstdagen.

Leden/personeelsbijeenkomsten

Voordat we verder praten met Aviko over een nieuwe cao gaan we eerst in gesprek met jullie. Hiervoor gaan we op 11 en 18 januari 2023 de vestigingen van Aviko in Dronten, Lomm, Cuijk en Steenderen bezoeken. Voorafgaand aan deze gesprekken, zal Aviko jullie informeren waar we staan in de cao-onderhandelingen. Nadat de vertegenwoordigers van Aviko de zaal hebben verlaten, zullen de vakbonden met jullie in gesprek gaan over de voortzetting van de cao-onderhandelingen.

Uitnodiging

Om iedereen in de gelegenheid te stellen om deze bijeenkomsten bij te kunnen wonen, zal Aviko de uitnodigingen hiervoor gaan versturen. Op bepaalde vestigingen zullen er meerdere bijeenkomsten plaatsvinden. Houd de communicatie van Aviko hiervoor goed in de gaten, zodat je weet wanneer en waar de bijeenkomsten(en) bij jou op de vestiging plaats gaat vinden. 

Samen staan we sterker

Het is de tijd dat werknemers meer invloed krijgen, maar dan moeten er meer werknemers lid worden! Op dit moment is een zeer aantrekkelijk aanbond om lid te worden maar ook voor jou om iemand lid te maken! Het nieuwe lid betaalt voor de eerste 6 maanden totaal maar €20,23 en jij krijgt als aanbrenger een waardebon van €20,00!

Sluit je aan | CNV Vakmensen


Alvast hartelijk dank voor je inzet!

Cao-pagina

Het hele cao-traject is online te volgen en je kunt bij alle fases meepraten, reageren (ook op anderen) en je vraag stellen:  Cao Aviko | CNV Vakmensen

Peter de Ridder
Bestuurder CNV Vakmensen
Voeding
M 06 5160 1997
E p.deridder@cnvvakmensen.nl