Aangepast cao-resultaat Aviko 2024-2025

Aviko en FNV hebben een aanvullende afspraak gemaakt voor de cao 2024-2025 en hiermee is er een aanvullend cao-resultaat.
De cao-commissie CNV heeft deze aanvullende afspraak besproken en kan dit positief aan je voorleggen.  In bijlage 1 tref je het eindbod van FNV aan en in bijlage 2 de aanvullende afspraken. 

Aanvullende afspraken: zie bijlage

  1. De looptijd van de cao wordt met 4 loonperiodes uitgebreid. 
  2. Op 1 januari 2025 worden de lonen met 1% verhoogd. 
Belangrijk hierbij is dat 
  1. de cao-afspraken over 2024 onverkort van toepassing blijven. 
  2. De cao-commissie is verheugd met het akkoord tussen Aviko en FNV en vond en vind het heel belangrijk dat alle cao-partijen nu achter dit akkoord kunnen staan. Er weer rust komt en we weer naar de toekomst kunnen kijken. Aviko heeft aangegeven dat bij een akkoord van de vakbonden op 19 maart aanstaande, alle verbeteringen in periode 5 worden verwerkt.

Stemming voor leden

Wij verzoeken je ons uiterlijk 18 maart, 16.00 uur te laten weten of je  kan instemmen met het aangepaste cao-resultaat. Leden van CNV krijgen hiervoor separaat een stemmogelijkheid toegestuurd. Het was een onrustige tijd voor iedereen binnen Aviko en we zijn blij dat er weer rust komt en de cao verbeteringen tot uitvoer gebracht kunnen worden.

Praat mee

Wil je het hele cao-traject nog eens nalezen, of meepraten over de cao? Ga dan naar de cao-pagina Cao Aviko | CNV

Mede namens de cao-commissie CNV,
Peter de Ridder, bestuurder 
M +31 6 5160 1997
p.deridder@cnvvakmensen.nl

Downloads