Resultaat stemming leden CNV Vakmensen cao Avebe

De afgelopen periode hebben de leden van CNV Vakmensen hun stem kunnen uitbrengen over het eindbod van Avebe. In deze nieuwsbrief lees je over de uitslag en over het vervolg.

Tijdens de ledenvergadering en in de periode daarna hebben de leden hun stem uit kunnen brengen. Sommigen van jullie deden dit al tijdens de vergadering en sommigen van jullie gebruikten hiervoor de stemlink. De uitkomst van de opgetelde stemmen is dat een meerderheid van de  leden het eindbod afwijst. 

Hoe verder

We hebben de werkgever laten weten dat er wat CNV Vakmensen betreft nog geen cao tot stand kan komen op basis van dit eindbod. Daarnaast zullen we natuurlijk ook bekijken wat er uit de stemming bij de collega’s van FNV komt. De stemming van FNV loopt tot en met 13 januari. Zodra we het beeld compleet hebben kunnen we het vervolg bepalen.

We vragen dus nog even jullie geduld en komen zo snel mogelijk met een update.

Online cao-traject

Op de cao-pagina kun je het hele traject volgen, je vragen stellen en reageren op de deze nieuwsbiref of op de onderhandelingen. Ga hier direct naar de cao-pagina

We willen een ieder die de moeite heeft genomen om naar de bijeenkomst(en) te komen en zijn/haar stem uit te brengen, bedanken.

Mede namens Erik Braam

Anthony Williams
Bestuurder CNV Vakmensen
06-18711343
a.williams@cnvvakmensen.nl

Heb je een vraag of opmerking voor de onderhandelaar?

Er zijn nog geen reacties, wees de eerste!

U
Error