Zeevisbedrijven: CNV Vakmensen komt naar je toe

Werknemersraadplegingen zijn noodzakelijk om een slechte cao Zeevisbedrijf te voorkómen. Alleen met een gezamenlijke inzet kunnen we dit doel bereiken! Daarom organiseren wij werknemersbijeenkomsten op 31 mei, 7 en 13 juni. Geef je op voor één van deze bijeenkomsten.

Eind april hebben we je verteld dat de cao-onderhandelingen er slecht voor staan en dat we daarom ledenraadplegingen gaan houden. Daarom organiseren wij werknemersraadplegingen. Zorg dat je erbij bent! In de bijlage die je thuis ontvangt tref je een schema aan dat het verschil laat zien tussen werkgevers- en werknemersstandpunt.   

Bijeenkomsten in Katwijk, Scheveningen en IJmuiden

Graag nodigen we uit om een werknemersraadpleging in Katwijk, Scheveningen of IJmuiden bij te wonen. De raadplegingen zijn niet alleen voor leden, maar voor iedereen die in de bedrijfstak werkt! Zorg er dus voor dat ook jouw ongeorganiseerde collega meekomt.

Het gaat om de volgende locaties, met elk een aanvangstijd van 20.00 uur.

1. Katwijk: 31 mei 2022: Het Anker, Voorstraat 74, 30 mei uiterlijk aanmelden. 
2. Scheveningen: 7 juni 2022: locatie volgt nog: uiterlijk 6 juni aanmelden.
3. IJmuiden: 13 juni 2022: Velserduinplein 3-5, IJmuiden: uiterlijk 10 juni aanmelden. 

Meld je van te voren an

Op dit moment kunnen wij niet inschatten hoe groot de opkomst zal zijn. Daarom zien we graag dat jij vooraf laat weten of je van plan bent te komen. (Je mag dit ook voor een groepje collega’s doen). Zodoende kunnen we rekening houden met de zaalgrootte. Met deze link kan je je digitaal aanmelden. 

Organisatiegraad

Om sterk te staan is het nodig dat er veel leden lid zijn. Is je collega nog geen lid, zorg dan dat hij dat zo snel mogelijk wordt. Als lid heb je veel voordelen, zo krijg je bijvoorbeeld een stakingsuitkering  in het geval het tot stakingen komt en is een rechtsbijstandsverzekering bij het lidmaatschap inbegrepen. Voor meer informatie ga je naar onze website: https://www.cnvvakmensen.nl/sluit-je-aan/ 

Reageren 

Wil je reageren of heb je een vraag? Het hele cao-traject is daar te volgen en tijdens alle fases kun je meepraten en je vraag stellen. Ga naar de cao-pagina. 

Wietze Kampen, bestuurder CNV Vakmensen
M 06 5120 3004 / w.kampen@cnvvakmensen.nl

Downloads