What’s Cooking Aalsmeer, stand van zaken onderhandelingen Sociaal Plan

Het is nu twee weken geleden dat we de ledenvergadering hebben gehad die ging over de sluiting van jullie bedrijf. Er zijn tijdens de ledenvergadering veel vragen gesteld over onder andere de gevolgen van de sluiting. Maar ook duidelijke eisen voor in het Sociaal Plan zoals een vrijwillige overgang naar What's Cooking Ridderkerk of Wijchen en hulp voor het vinden van nieuw werk. Maar boven aan het lijstje stond wel een goede transitievergoeding. Het was goed om dit van jullie te horen, want dit hebben we ook meegenomen naar de onderhandelingen voor het Sociaal Plan.

Nieuwe onderhandelingsronde

Afgelopen dinsdag, 31 oktober 2023, is de tweede onderhandelingsronde geweest voor het Sociaal Plan. Ondanks de constructieve houding en goede sfeer zijn we er nog niet en is met name het afspreken van een goede transitievergoeding een uitdaging. Dit terwijl we goede stappen maken op onderwerpen als van werk naar werk. Daarom hebben we een derde onderhandelingsronde nodig, want wat er nu op tafel ligt, is niet genoeg. Dinsdag 7 november 2023 gaan we weer om tafel. Dat betekent dat we dan geen ledenvergadering hebben, maar die zal de week erop zijn. Dan zal het Sociaal Plan aan jullie worden voorgelegd en gaan jullie er over stemmen.

Vooraankondiging ledenvergadering

  • Maandag 13 november 2023 van 14.15 uur tot 15.15 uur;
  • In de kantine.

FNV en CNV Vakmensen organiseren deze ledenvergadering gezamenlijk. Iedereen is welkom, ook mensen die geen lid zijn van een vakbond. Tot dan is het belangrijk dat we samen sterk staan en ons verenigen om de beste oplossingen te vinden. We zullen er alles aan doen om jullie belangen zo goed mogelijk te behartigen.  

Met vragen neem dan contact op met één van ons,

Peter de Ridder
Bestuurder CNV Vakmensen
M 06-51 60 19 97/E  p.deridder@cnvvakmensen.nl

of

André Mulder
Bestuurder CNV Vakmensen
M 06-81 91 98 69/E  a.mulder@cnvvakmensen.nl

 

 

 

Heb je een vraag of opmerking aan de onderhandelaar?

Er zijn nog geen reacties, wees de eerste!

U
Error