Wat wil jij in de cao Slagersbedrijf in 2024? Vul de cao-enquête in!

Eind november gaan de cao-onderhandelaars weer om de tafel voor de nieuwe cao voor het Slagersbedrijf 2024. Dus moeten we onze cao-voorstellen voorbereiden. Dit doen we onder andere door alle leden werkzaam voor het Slagersbedrijf te raadplegen met een korte enquête. Vul deze in vóór 1 oktober aanstaande.

In maart 2024 loopt de huidige cao voor het Slagersbedrijf af. Op grond van de uitkomsten op de vragen in deze enquête, onze ervaringen in de sector in het afgelopen jaar, het arbeidsvoorwaardenbeleid van CNV Vakmensen en de gesprekken met werknemers in het Slagersbedrijf, worden ná 1 oktober de concept cao-voorstellen opgesteld. Die worden dan ook met de leden van CNV Vakmensen gedeeld. Als je tegen die tijd nog aanvullingen of nabranders hebt, horen we die ook graag van je.

Voor nu ontvangen we graag vóór zondag 1 oktober jouw antwoorden/input op de cao. Belangrijk dus om deze enquête in te vullen en aan te geven wat jij wilt terugzien in jouw cao.

Volg de onderhandelingen op de voet

CNV Vakmensen stuurt regelmatig nieuwsbrieven naar de leden over de stand van zaken in de onderhandelingen. Als je nog directer op de hoogte wilt worden gehouden, kun je je ook aanmelden voor onze WhatsApp groep. Klik daarvoor op deze link.

Verder kan iedereen, lid of geen lid, ook meepraten op de cao-pagina vragen stellen of iets aan de orde brengen. Alle stappen van het cao-traject kun je daar volgen en is er nieuws dan vind je dat daar terug. Dit is ook voor je collega’s die (nog) geen lid zijn, maar wel een mening hebben over de cao en willen meepraten. De cao-pagina is ook te vinden via: www.cnvvakmensen.nl Ga naar het cao zoekveld en tik "Slager", dan verschijnt jouw cao.

Maak je collega (en jezelf) gratis lid

Is je collega nog geen lid van een vakbond? Attendeer hem of haar erop dat leden dit jaar hun gehele contributie kunnen terugkrijgen. Wil je weten hoe? Lees dit hier 

CNV Vakmensen doet dit samen met jou!

CNV Vakmensen is een vereniging van werknemers die samen hun situatie (in dit geval in de Slagersbedrijven) willen verbeteren. De cao-onderhandelaar van CNV Vakmensen wordt ondersteund door de leden die zich actief met de cao willen bemoeien. Jouw ondersteuning kunnen we daarbij heel goed gebruiken. Als je vragen of opmerkingen hebt, horen we dat graag van je, zodat we samen tot een betere cao kunnen komen.

Als je vragen of opmerkingen hebt, kun je terrecht op de cao-pagina (onder dit bericht je vraag stellen kan ook) of neem contact op met mij: jouw CNV-onderhandelaar.

Met vriendelijke groet,

Nancy Abelskamp
06-51251159

Heb je een vraag of opmerking aan de onderhandelaar?

Er zijn nog geen reacties, wees de eerste!

U
Error