Vergeet niet: vul vóór 1 oktober de cao-enquête in!

Via de cao-enquête geef jij aan voor welke loonsverhoging CNV Vakmensen zich hard moet gaan maken in de komende cao-onderhandelingen. Die starten al in november van dit jaar. Je hebt nog deze week de tijd- tot zondag 1 oktober- om de korte vragenlijst in te vullen. Benut dus je kans om invloed uit te oefenen op jouw loonsverhoging.

Een aantal leden werkzaam in het Slagersbedrijf heeft de afgelopen weken de cao-enquête reeds ingevuld. Zo geeft bijna de helft van de inzenders aan een loonsverhoging van 10 procent of hoger te willen. Ook een groot deel van de mensen die de enquête tot nu toe heeft ingevuld, geeft aan de loonsverhoging het liefst deels in centen (een vast bedrag) en deels in procenten te willen ontvangen.

Heb je de enquête nog niet ingevuld? Doe dat dan, dan kun je jouw mening laten meetellen. Jouw wensen willen wij horen en meenemen: vul daarom vóór zondag 1 oktober de cao-enquête in.

Volg de onderhandelingen

Wil je de komende tijd meepraten? Op de cao-pagina kan iedereen zijn ideeën en wensen met ons delen. Dus ook je collega die (nog) geen lid is, maar wel een mening heeft over de cao. De cao-pagina is te vinden via: Cao Slagersbedrijven | CNV Vakmensen - Vlees en Vis | CNV Vakmensen.

Gratis lid

Is je collega nog geen lid van een vakbond? Attendeer hem of haar erop dat leden de betaalde contributie kunnen terugkrijgen als ze dit vóór 1 november as. regelen. Wil je weten hoe? Lees dit hier:
Werknemers in het Slagersbedrijf gratis lid van CNV Vakmensen - Nieuws - Sector Voeding - CNV Vakmensen | CNV Vakmensen

CNV Vakmensen doet dit samen met jou!

Als je vragen of opmerkingen hebt, horen we dat graag van je, want alleen als je kenbaar maakt, kunnen we die meenemen in het cao-overleg met de werkgevers, om zo samen tot een betere cao te komen.

De maand oktober gebruiken we om op basis van alle input tot een gedegen voorstellenbrief te komen voor het cao-overleg. Mocht je na het invullen van de enquête toch nog iets kwijt willen: mail mij op onderstaand mailadres!

Nancy Abelskamp
Bestuurder CNV Vakmensen
M 06 5125 1159
E n.abelskamp@cnvvakmensen.nl 

Stel hier je vraag

Er zijn nog geen reacties, wees de eerste!

U
Error