Lonen omhoog met 4% per februari 2024 Pluimvee Industrie

De lonen in de Pluimvee Industrie gaan per februari 2024 met 4% omhoog en deze verhoging is verwerkt in de bijgevoegde loontabellen.

De nieuwe lonen gaan per week, 4 weken en per maand. Ook de lonen van functies niet genoemd in de cao, gaan met 4% omhoog.
De minimum lonen zijn (terecht) fors gestegen en bedragen minimaal 13,27 euro per uur (21 jaar en ouder) en gebaseerd op 36 uur. Let daar op en wijs uw collega's daarop.

CNV zoekt leden die mee willen denken over arbeidsvoorwaarden en verbeteringen van de cao

De cao biedt (kader)leden faciliteiten om betaald vrij-af te zijn om als lid actief te zijn voor de vakbond, en CNV betaalt een reiskostenvergoeding. 
Je bent als kaderlid heel belangrijk en je hebt direct invloed op je eigen arbeidsvoorwaarden. We zijn absoluut niet bureaucratisch en bovendien kan het heel leuk zijn.

Heb je interesse, neem dan contact op met ondergetekende, bestuurder Peter de Ridder, via mail of telefoon en ik neem contact met je op.

Cao-pagina

Wil je reageren of heb je een vraag? Neem dan ook eens een kijkje op de cao-pagina. Klik HIER om direct naar de cao-pagina te gaan.

Ontvang je deze nieuwsbrief per post, ga dan naar www.cnvvakmensen.nl en ga vervolgens naar het kopje cao en tik in het zoekveld Pluimveeverwerkende industrie in.

Peter de Ridder
M: 06 5160 1997
p.deridder@cnvvakmensen.nl 

Downloads