Wissel van CNV bestuurder Darling Ingredients

In deze nieuwsbrief kun je lezen dat Jeroen Bruinsma de werkzaamheden wat betreft Darling Ingredients zal overnemen van Diana Kraan.
Voor het zwangerschaps- en bevallingsverlof van CNV bestuurder Diana Kraan is zij jullie contactpersoon geweest in verband met de cao of individuele kwesties. Tijdens haar verlof heeft CNV bestuurder Jeroen Bruinsma het tijdelijk overgenomen. Wegens wijzigingen in het werkpakket van Diana zal Jeroen het permanent overnemen.

Diana bedankt alle leden voor de samenwerking in de afgelopen jaren. De cao trajecten verliepen niet altijd soepel waardoor jullie inbreng van grote waarde was. De ledenvergaderingen waren altijd goed bezocht en jullie input heeft geholpen om een goede cao af te sluiten. Bedankt voor jullie inzet en betrokkenheid. Ik wens jullie veel succes met wat de toekomst zal brengen.

Jeroen hoopt op eenzelfde constructieve en positieve samenwerking met alle leden bij Darling Ingredients om wederom tot goede afspraken te kunnen komen. Diana, bedankt voor je inzet en ik hoop op dezelfde betrokken manier het proces voort te zetten. Indien jullie vragen en/of opmerkingen hebben, kunnen jullie vanaf dit moment contact opnemen met Jeroen.

Diana Kraan
Bestuurder CNV Vakmensen
T: 06-22389584
E: d.kraan@cnvvakmensen.nl

Jeroen Bruinsma
Bestuurder CNV Vakmensen
T: 06-34497279
E: j.bruinsma@cnvvakmensen.nl