CAO Resultaat Plukon-CNV afgewezen door cao-commissie cnv

CAO Resultaat 11 mei 2021 Plukon-CNV van de baan
Beste leden,

Volgend op de afwijzing van het eerste cao bod van Plukon dd 15 april 2021, is er overleg geweest tussen
CNV en Plukon om tot een cao vergelijk te komen voor de CAO 2021-2022(1 jaar cao) en op 11 mei jl. heeft CNV een cao resultaat
overeen kunnen komen, maar altijd met de voorwaarde dat een cao-resultaat wordt beoordeeld door onze CNV cao-commissie betrokken bij de CAO Plukon. Het CAO resultaat(is bijgesloten als bijlage)is vandaag 12 mei 2021 intensief besproken in de cao-commissie. De cao-commissie heeft het cao-resultaat afgewezen en legt het cao-resultaat dan ook met een negatief advies aan u voor. Zaken als inbouwen van de Eindejaar-uitkering in het vaste salaris en een te lage loonsverhoging zijn de belangrijkse punten die hebben geleidt tot een negatief advies. Dit is per direct gemeld aan de directie van Plukon. Voorts is gemeld dat CNV, liefst met collega vakbond FNV, opnieuw in overleg komt met Plukon om tot een cao te komen voor de medewerkers. Indien Plukon hier niet op ingaat, is CNV genoodzaakt haar leden opnieuw te raadplegen om een Ultimatum te stellen met mogelijk acties voor een betere cao binnen Plukon.

Wij kunnen ons voorstellen dat U mogelijk vragen heeft en een nadere toelichting wilt, daarvoor hebben wij een telefonische spreekuur ingericht op 19 mei 2021 van 19.00 tot 20.00 uur op telefoonnummer 06-51601997 dan wel wij krijgen een mail van U en bellen U op.

Vertrouwend U hiermee, voor dit moment, voldoende te hebben geïnformeerd, verblijft,
Met vriendelijke groet,

Peter de Ridder
CNV Bestuurder
p.deridder@cnvvakmensen.nl
06-51601997
www.cnvvakmensen.nl

Downloads