Wat wil jij in de nieuwe cao Royal FloraHolland?

Eind 2021 hebben we jouw huidige cao afgesloten met een looptijd van anderhalf jaar. Deze cao loopt op 1 januari 2023 af. Daarom beginnen in oktober de onderhandelingen om tot een nieuwe cao te komen. CNV Vakmensen wil graag van jou weten wat jij hierbij belangrijk vindt.

Enquête

CNV Vakmensen wil graag weten wat jij belangrijk vindt bij de cao-onderhandelingen. Binnenkort gaan die van start, maar we hebben nog geen data vastgelegd. De onderhandelingen beginnen altijd met het uitwisselen van voorstellenbrieven. In die brieven staan de voorstellen voor een nieuwe cao. CNV Vakmensen wil voorstellen maken die namens de achterban zijn aangedragen. Vandaar dat wij peilen wat jij belangrijk vindt. 
Vul met deze link de enquête in. Dit zal niet meer dan 2 minuten duren. Je kan de enquête tot uiterlijk 19 augustus 2022 invullen. Vul deze in zodat wij jouw ideeën mee kunnen nemen. Krijg je de nieuwsbrief per post, dan vind je de link naar de enquête op de cao-pagina

Word lid en beslis straks mee!

Als je nu lid wordt van CNV Vakmensen kan jij straks meebeslissen over het onderhandelingsresultaat. Wordt het een goed resultaat? Stemt CNV daarmee in? Dat is dan aan jou. Word daarom nu lid en Sluit je aan bij CNV Vakmensen

Vragen of opmerkingen?

Heb je vragen of opmerkingen naar aanleiding van deze nieuwsbrief? Heb je andere ideeën voor de cao die je niet in de enquête kwijt kan? Mail mij deze dan. Schroom niet en neem contact met mij op.

Houd de cao-pagina in de gaten

Op de cao-pagina kun je het hele cao-traject volgen. Je kan meepraten, reageren (ook op anderen) en je vraag stellen. 

Souleiman Amallah,
onderhandelaar CNV Vakmensen
M 06 2052 2211 
s.amallah@cnvvakmensen.nl