Wat wil jij in de nieuwe cao Royal Flora Holland?

Eind 2018 hebben we jouw huidige cao afgesloten met een looptijd van 3 jaar. Deze cao loopt op 1 juli 2021 af. Daarom beginnen binnenkort de cao-onderhandelingen om tot een nieuwe cao te komen. CNV Vakmensen wil graag van jou weten wat jij hierbij belangrijk vindt.

Enquête
CNV Vakmensen wil graag weten wat jij belangrijk vindt bij de cao-onderhandelingen. Binnenkort gaan die van start, maar we hebben nog geen data vastgelegd. De onderhandelingen beginnen altijd met het uitwisselen van voorstellenbrieven waarin de voorstellen worden opgenomen voor een nieuwe cao. CNV Vakmensen wil voorstellen maken die namens de achterban zijn aangedragen. Vandaar dat wij peilen wat jij belangrijk vindt. Vul daarom de enquête in. Dit zal niet meer dan 3 minuten duren. 
Klik hier om meteen naar de digitale enquête te gaan.
Vul de enquête in zodat wij jouw ideeën mee kunnen nemen. Krijg je de nieuwsbrief per post, dan kan je de enquête op internet invullen met dit webadres: http://bit.ly/3s9R39c
In de bijlage tref je deze nieuwsbrief in pdf aan met een QR-code. Krijg je deze nieuwsbrief per post, dan kun je deze inscannen zodat je de enquête ook op deze manier kan invullen. 
Je kan de enquête invullen tot en met 2 april 2021.

Word lid en beslis straks mee!
Als je nu lid wordt van CNV Vakmensen dan kan jij straks meebeslissen over het onderhandelingsresultaat. Wordt het een goed resultaat? Stemt CNV daarmee in? Dat is dan aan jou. Word daarom lid! Ga voor meer informatie naar www.cnvvakmensen.nl/lidworden 

Vragen of opmerkingen?
Heb je vragen of opmerkingen naar aanleiding van deze nieuwsbrief? Heb je andere ideeën voor de cao die je niet in de enquête kwijt kan? Mail ze mij dan. Schroom niet en neem contact met mij op.

Souleiman Amallah, onderhandelaar CNV Vakmensen
M 06 2052 2211/ s.amallah@cnvvakmensen.nl

 

 

Downloads