Ultimatum RFH loopt door maar acties opgeschort tot 28 februari

Woensdagochtend hebben alle logistieke medewerkers in Aalsmeer met een fluitactie jouw directie teruggefloten. Daarna overhandigden we een ultimatum aan jullie directie. Daarin staat dat ze tot vandaag 24 februari 12.00 uur de tijd hebben om met een beter cao-bod te komen. Onze ludieke actie, persaandacht en ultimatum heeft ze kennelijk wakker geschud, want we kregen gistermiddag een uitnodiging om vanmiddag om 14.30 uur met ze te praten. We hebben de uitnodiging na goed overleg met onze kaderleden aangenomen, maar daarmee is het ultimatum niet opgeschort. We hebben enkel de acties opgeschort tot 28 februari. Wij gaan ons uiterste best doen om samen met onze onderhandelingsdelegatie alsnog tot betere afspraken te komen. Hopelijk hebben we snel goed nieuws voor je.

Hoe zat het ook alweer met het ultimatum?
Je kunt hierover lezen op de nieuwspagina van CNV Vakmensen. Hier vind je alle alle nieuwsbrieven en informatie over het verloop van dit moeizaam cao traject en de uitleg over het ultimatum kun je lezen in de laatste nieuwsbrief.

Samen staan we sterker, word lid van een vakbond!
CNV strijd samen met de leden voor jouw nieuwe cao RFH. Het is dus belangrijk dat zoveel mogelijk RFH-medewerkers lid worden van een  vakbond. Samen staan we sterker! 
Maak jouw collega lid van CNV!

Cao-traject online
Online kun jij al je vragen kwijt, al het nieuws volgen over dit cao-traject en ook reageren. Ga hier naar de cao-pagina.

Met vriendelijke groet,

Souleiman Amallah                                                                                     
Bestuurder CNV Vakmensen
s.amallah@cnvvakmensen.nl                           
06-20522211