Reminder: Geef jouw mening en stem op het eindbod

Op woensdag 22 december was de achtste onderhandelingsronde voor een nieuwe cao. Na een teleurstellend loonbod hebben FNV en CNV alles geprobeerd om te komen tot een beter resultaat. Na 9 uur onderhandelen heeft de directie van RFH een eindbod neergelegd. Het is volgens RFH het maximale wat zij kunnen bieden. De vakbonden zijn niet blij met de inhoud van dit eindbod, maar de leden hebben het laatste woord. Het is nu aan jullie om te stemmen op het eindbod, dat kan tot en met maandag 16 januari 2023. Nog niet gestemd? Stem dan nu.

Reminder: Stemmen kan nog
Een grote deel van de leden heeft inmiddels zijn stem uitgebracht. Hierbij een oproep aan degene die nog niet gebruik hebben gemaakt van het meest krachtigste vakbondsrecht in jouw lidnmaatschap, namelijk jouw stemrecht. Maak gebruik van jouw lidmaatschap! Op 27 december 2022 heb jij een mail ontvangen met jouw persoonlijke stemknoppen(onderaan de mail in het groen met VOOR of TEGEN). Hiermee kun jij jouw stem uitbrengen over dit eindbod van de RFH directie. Lukt het niet? Dan vraag ik je om mij te mailen of appen, zodat ik jouw persoonlijke stemcode met stem instructies alsnog met je kan delen. Mijn gegevens staan weergeven onderaan deze mail.

Je mag jouw stem ook per mail - s.amallah@cnvvakmensen.nl - doorgeven. Mail dan of je VOOR of TEGEN het eindbod bent. Stem je TEGEN het eindbod dan ontvangen wij graag jouw lidnummer en waarom je TEGEN stemt, zodat wij dit concreet kunnen  terugkoppelen aan de directie van RFH. Jouw stem blijft anoniem en zal niet worden gedeeld. 

Cao-traject online
Online kun jij al je vragen kwijt, al het nieuws volgen over dit cao-traject en ook reageren. Ga hier naar de cao-pagina.

Samen staan we sterker, word lid van een vakbond!
Vakbonden CNV en FNV strijden samen met de leden voor jouw nieuwe cao RFH. Het is dus belangrijk dat zoveel mogelijk RFH-medewerkers lid worden van een vakbond. Samen staan we sterker! Maak dus je collega die nog geen lid is, nu lid. Ga hiervoor naar de website Member Get Member - Bestaande leden januari 2023 - cnv-ledenwerven.nl

Souleiman Amallah, bestuurder CNV Vakmensen
M 06 2052 2211 / s.amallah@cnvvakmensen.nl 

Downloads

Heb je een vraag of opmerking voor de onderhandelaar?

Er zijn nog geen reacties, wees de eerste!

U
Error