22 december laatste poging voor nieuwe cao Royal FloraHolland

Woensdag 14 december was de 7de onderhandelingsronde voor een nieuwe cao. We hebben de petitie met 758 handtekeningen aangeboden aan de directie van RFH. Het eerste bod van RFH is voor ons te laag en komt ook nog niet in de buurt van wat wij als vakbonden willen realiseren. Tijdens de onderhandelingen van afgelopen woensdag hebben we na pittige gesprekken bij RFH beweging gezien, maar de vraag is of dit voor jullie voldoende zal zijn.

We willen 22 december nog een ultieme poging doen om tot een nieuwe cao RFH te komen. Jullie verdienen namelijk meer waardering en een goede cao!

Nog ver uit elkaar

In vervolg op de laatste nieuwsbrief met de “ kijk en vergelijk” kunnen we met elkaar vaststellen dat we nog ver uit elkaar liggen. Het eerste bod van RFH is voor ons te laag en komt ook nog niet in de buurt wat wij als vakbonden willen realiseren. We hebben tijdens de onderhandelingen pittige gesprekken met elkaar gevoerd, maar we zien nu enige beweging bij RFH.
We zullen dan moeten bepalen of dit voor ons voldoende zal zijn. We hebben de conclusie met elkaar getrokken dat we een ultieme poging willen doen om tot een nieuwe cao RFH te komen. Jullie verdienen namelijk meer waardering en een goede cao!

Cao-traject online

Online kun jij al je vragen kwijt, al het nieuws volgen over dit cao-traject en ook reageren. Ga hier naar de cao-pagina.

Samen staan we sterker, word lid van een vakbond!

Vakbonden CNV en FNV strijden samen met de leden voor jouw nieuwe cao RFH. Het is dus belangrijk dat zoveel mogelijk RFH-medewerkers lid worden van een vakbond. Samen staan we sterker! Maak dus je collega die nog geen lid is, nu lid. Ga hiervoor naar de website Member Get Member - Bestaande leden november 2022 - cnv-ledenwerven.nl

Mede namens Jeroen Brandenburg, bestuurder FNV,
Souleiman Amallah, bestuurder CNV Vakmensen
M 06 2052 2211 / s.amallah@cnvvakmensen.nl  

                                              

Downloads