Werknemersbijeenkomst bij Bejo Zaden over cao

CNV Vakmensen, FNV Agrarisch Groen en De Unie houden dinsdag 8 november een werknemersbijeenkomst bij Bejo Zaden in Warmenhuizen. Tijdens deze bijeenkomst zal de laatste stand van zaken rond de cao besproken worden. Alle werknemers van Bejo Zaden zijn hierbij van harte welkom.

De vakbonden willen jullie en jullie collega's bij deze uitnodigen voor een medewerkersbijeenkomst bij Bejo Zaden. Wij zijn in de gelegenheid gesteld om iedereen uit te nodigen die geïnteresseerd is in de laatste stand van zaken van de cao onderhandelingen en zullen ook uitleggen wat de rol van de vakbond is en hoe een cao tot stand komt.

De bijeenkomst zal plaatsen vinden op:
  • dinsdag 8 november van 15.30 tot 16.30 bij Bejo, Hal 508, Trambaan 1C in Warmenhuizen.
Het bijwonen van deze bijeenkomst kan met toestemming van Bejo voor een deel in werktijd en voor een deel in eigen tijd. Wij hopen dat dit geen belemmering is, maar juist een moment om elkaar beter te leren kennen.

FNV, CNV Vakmensen en de Unie werken aan een goede cao en het is heel belangrijk dat werknemers betrokken zijn en te horen wat zij vinden van de cao Tuinzaadbedrijven. Wil je door ons op de hoogte gehouden worden en ook kunnen stemmen of het eindresultaat van de onderhandeling ook een cao moet worden? Word dan lid van een van de vakbonden:

Mocht je naar aanleiding van het voorgaande vragen en/of opmerkingen hebben, dan kun je contact opnemen met een van de onderstaande bestuurder.

Met vriendelijke groet,

Jeroen Brandenburg                                    
Bestuurder FNV Agrarisch Groen
Email: jeroen.brandenburg@fnv.nl
Telefoon 06 5125 7384

Jeroen Warnaar
Bestuurder Land- en Tuinbouw CNV Vakmensen
Email: j.warnaar@cnvvakmensen.nl
Telefoon: 06 2035 4990

John Kapteijn
Belangenbehartiger Collectief Tuinzaadbedrijven
Email: john.kapteijn@unie.nl
Telefoon 06 5252 2067