Voorstellenbrief cao Groenvoederbedrijven

De afgelopen periode heb je je input gegeven voor een nieuwe cao groenvoederbedrijven. De binnengekomen voorstellen heb ik verwerkt in de voorstellenbrief die ik inmiddels heb gedeeld met de werkgevers, de Vereniging Nederlandse Groenvoederdrogerijen. De eerste onderhandeling is op 4 juli aanstaande.

Voorstellenbrief

Een aantal van jullie heeft gereageerd met concrete voorstellen over ondermeer loon, generatiepact en nog andere zaken. Dank jullie wel! Het is goed om te merken dat er zoveel betrokkenheid is rondom de cao. Het resultaat is nu dat er een voorstellenbrief ligt die is opgebouwd uit de voorstellen die jullie gedaan hebben en een aantal zaken vanuit het arbeidsvoorwaardenbeleid van het CNV. De voorstellen waarmee we de gesprekken met de werkgever in willen gaan, tref je aan als bijlage. Lees deze eens rustig door en als je nog opmerkingen hebt wil je die dan uiterlijk 3 juli aan mij laten weten (n.rook@cnv.nl). Met de werkgevers hebben we in ieder geval een eerste moment van onderhandelen afgesproken en dat is 4 juli.  Na deze bijeenkomst zal ik jullie weer informeren over de voortgang van het overleg.

Online cao

Op de cao-pagina kun je het hele traject op de voet volgen en ook actief meepraten. Reageren op nieuwsbrieven, of op anderen, en je vraag stellen. Het laatste nieuws over de onderhandelingen ontvang jij ook per mail, maar kun je hier altijd vinden. Klik HIER om naar de cao-pagina te gaan.

Ontvang je deze nieuwsbrief per post, ga dan naar www.cnvvakmensen.nl en ga vervolgens naar het kopje cao en tik in het zoekveld groenvoederdrogerijen in.

Betrek je collega

Als vakbond kunnen we geen boodschappen voor je doen, je auto voltanken of je energierekening betalen. We kunnen wél een goede cao voor je afsluiten. De belangrijkste taak van vakbonden is het maken van afspraken over werk en inkomen namens de leden. Maar die goede cao komt er niet zomaar. Zonder leden is het moeilijk om goede afspraken te maken. Met elk nieuw CNV-lid worden we sterker en zijn we meer representatief bij je werkgever. Dit is de kern van ons werk, ook binnen de groenvoederdrogerijen.

Voor je collega die nog geen lid is, hebben we daarom een aantrekkelijk aanbod.
Tijdelijk betalen nieuwe leden voor de eerste 6 maanden € 24 ,- voor het lidmaatschap. Als jij als lid een nieuw lid aanbrengt, krijg jij van ons een cadeaubon van € 20,-. Voor meer informatie over onze campagne en hoe je je collega kunt inschrijven als lid klik hierOntvang je deze nieuwsbrief per post, ga dan naar: www.cnvvakmensen.nl/werf-een-lid/ 

En verder...

De komende tijd zal ik je vaker bijpraten over het cao-proces en over de voortgang. Mocht jij op dit moment vragen of opmerkingen hebben, neem dan gerust contact met mij op. Ik kom graag in contact met je.

Tot snel!

Niels Rook
Bestuurder CNV
M: 06 81 41 91 61
E:  n.rook@cnv.nl

Downloads

Laat hier je reactie of opmerking achter voor de onderhandelaar:

Er zijn nog geen reacties, wees de eerste!

U
Error