Uitslag stemming eindresultaat cao Sweco

CNV Vakmensen is blij met je stem. Daaruit blijkt dat de Sweco-medewerker goed haar/zijn mening kan vormen, en dat CNV Vakmensen met weloverwogen adviezen komt. De meerderheid van de medewerkers en ook bij CNV Vakmensen heeft tegengestemd. Jullie zijn heel duidelijk waarom je tegenstemt. En ook voorstemmers noemen deze punten als zorg. Het gaat jullie om (1) de matrix en (2) de collectieve loonsverhoging.

Vandaag is de uitslag van de stemming over het eindresultaat cao bekend geworden. Hieruit is gebleken dat we nog niet kunnen spreken van een nieuwe cao. De precieze uitslag vind je op Insight. We bedanken jullie voor de gegeven stem. Deze uitslag betekent dat Sweco, vakbonden en ondernemingsraad op 29 maart weer met elkaar om tafel zullen gaan om verder te spreken.

Er zijn nu dus geen afspraken gemaakt over de collectieve loonsverhoging. Dat moet 29 maart gebeuren. CNV Vakmensen vertrouwt erop, dat de individuele loonsverhoging volgens de bestaande matrix per 1 maart 2023 wel betaald wordt.

Mail je reactie over dit alles naar r.vanriezen@cnvvakmensen.nl, zodat CNV Vakmensen namens jou kan spreken op 29 maart.

Je ziet dat CNV Vakmensen naar jou luistert. En dat je als CNV-lid invloed hebt. Dit is de tijd om je collega te overtuigen om lid te worden van CNV Vakmensen. We hebben nog een overlegronde te gaan. CNV Vakmensen heeft een actie: als jij als CNV-lid een collega lid maakt, ontvang jij een waardebon ter waarde van €20,- voor elk door jou geworven lid. En je collega betaalt nu de eerste 6 maanden in totaal €20,23!. Kijk hier voor deze lidmaatschapsactie.

Roel van Riezen
06 51 60 20 34
r.vanriezen@cnvvakmensen.nl

Stel hier je vraag aan de onderhandelaar

Er zijn nog geen reacties, wees de eerste!

U
Error