Uitnodiging ledenbijeenkomst DLF

Ter voorbereiding op de cao onderhandelingen voor een nieuwe cao DLF organiseren wij een gezamenlijke ledenbijeenkomst met CNV Vakmensen, RMU en FNV op maandag 9 mei om 14.00 uur. Zie de volledige uitnodiging in de bijlage. Kom en geef aan wat jullie belangrijk vinden voor de aankomende cao onderhandelingen.
De ledenbijeenkomst op 9 mei om 14.00 uur in de Stadium Room is ter voorbereiding voor de aankomende cao onderhandelingen. Met jullie input en het arbeidsvoorwaardenbeleid van de vakorganisaties wordt de voorstellenbrief opgesteld waarmee wij de cao onderhandelingen ingaan. Als deze definitief is gemaakt, delen wij de voorstellenbrief met jullie.

Op 10 mei gaan de vakorganisaties met DLF in gesprek over de uitkomsten van het onderzoek naar een mogelijke invoering van het generatiepact, verlofsparen en de Regeling Vervroegd Uittreden (RVU).

Op 31 mei staat het eerste cao overleg gepland.

In de bijlage is de uitnodiging opgenomen met daarin meer toelichting.

Op onze cao pagina https://www.cnvvakmensen.nl/voeding/land-en-tuinbouw/cao-dlf-seeds-sience/ kunnen jullie het cao proces volgen. Ook kunnen jullie daar jullie vragen of opmerkingen stellen evenals het nalezen van de nieuwsbrieven.

Tot 9 mei!

De CNV onderhandelingsdelegatie,

Bouke Nieuwenhuijse

en

Diana Kraan
Bestuurder CNV Vakmensen
T: 06-22389584
E: d.kraan@cnvvakmensen.nl

Downloads