Kom naar werknemersbijeenkomst Tuinzaden Warmenhuizen!

Werkgevers in de Tuinzaden willen geen beter cao-bod doen nadat hun eindbod is afgewezen. Hoe gaan we werkgevers duidelijk maken dat er een beter cao-bod op tafel moet komen. Kom daar op dinsdag 2 april met ons over praten in Bolletjescafé De Klok in Warmenhuizen.

We zijn er niet uit gekomen om een nieuwe cao Tuinzaadbedrijven te sluiten per 1 januari 2024. Werkgevers hebben een eindbod gedaan (met 5% loonsverhoging, terwijl 6,5% nodig is om de inflatie van de afgelopen jaren te compenseren), maar dat hebben 68% tot 78% van de leden van de vakbonden en de gevraagde niet-leden afgewezen. Vrijdag 1 maart 2024 hebben we dit toegelicht aan werkgevers, maar die zijn niet bereid met een beter cao-bod te komen. Daarmee komt er geen nieuwe cao tot stand. Dat tenzij we werkgevers duidelijk kunnen maken dat er een beter cao-bod op tafel moet komen. Daarover willen we graag met jullie in gesprek.

Uitnodigging uitdelen aan de poort in en rond Warmenhuizen

11, 12 en 18 maart hebben we Tuinzaadbedrijven in Enkhuizen bezocht en een werknemersbijeenkomst gehouden. Op woensdag 27 maart 2024 gaan FNV en CNV Vakmensen aan de poort bij 3 tuinzaadbedrijven in de omgeving van Warmenhuizen uitnodigingen uitdelen voor een bijeenkomst op dinsdag 2 april. We hopen daar veel medewerkers te spreken.

Kom naar de medewerkersbijeenkomst op dinsdag 2 april om 19.30 uur!

Als jij ook ontevreden bent dat er nu geen cao tot stand komt voor de Tuinzaadbedrijven nodigen we je van hart uit om naar onze medewerkersbijeenkomst te komen. Daar gaan we met elkaar in gesprek over de ontstane situatie en over hoe we aan werkgevers duidelijk kunnen maken dat er een beter cao-bod op tafel moet komen. De bijeenkomst wordt gehouden op

  • Dinsdag 2 april om 19.30 uur
  • Bolletjescafé De Klok, Stationsstraat 24, 1749 EH, Warmenhuizen

Neem gerust je collega’s mee. Zowel leden van de vakbonden als niet-leden zijn welkom. Je kunt je aanmelden voor de bijeenkomst via deze link.

Vragen of opmerkingen?

Mocht je vragen hebben, dan kun je contact opnemen met je CNV-onderhandelaar Jeroen Warnaar.

Jeroen Warnaar
Bestuurder CNV Vakmensen
M: +31 6-20354990
j.warnaar@cnvvakmensen.nl

Laat hier je reactie of opmerking achter voor de onderhandelaar:

Er zijn nog geen reacties, wees de eerste!

U
Error