Is de seniorenregeling Glastuinbouw interessant voor jou?

Colland Arbeidsmarkt en BPL Pensioen organiseren op dinsdag 11 oktober va 19.00 tot 19.45 uur een webinar over de seniorenregeling voor werknemers en werkgevers. Jij bent daar van harte voor uitgenodigd.

De seniorenregeling is ingesteld door sociale partners in de Glastuinbouw. Het biedt werknemers vanaf 62 jaar de mogelijkheid om 80% te werken tegen 90% van het loon. Op deze manier helpt de regeling werknemers om gezond en met plezier te blijven werken tot aan de AOW leeftijd.

Webinar seniorenregeling glastuinbouw
Tijdens deze online voorlichtingsbijeenkomst wordt toegelicht wat de seniorenregeling inhoudt en wat de gevolgen en mogelijkheden zijn in relatie tot uw loon en uw pensioenopbouw. Het is tevens mogelijk om vragen te stellen.

Voor wie?
Het webinar is bedoeld voor werknemers én voor werkgevers. Het kan zinvol zijn om de partner hierbij te betrekken en samen het webinar te volgen. Werkgevers kunnen zich ook samen met hun werknemer(s) aanmelden.

Hoe aanmelden?
Klik op de volgende link om u direct aan te melden. Op deze pagina vindt u onder andere ook een link naar de meest gestelde vragen over de seniorenregeling.

Meer informatie
Kijk voor meer informatie over de seniorenregeling op

Mocht je vragen en/of opmerkingen hebben, dan kun je contact opnemen met CNV Info op 030-7511007 of met je CNV-bestuurder Jeroen Warnaar (tel: 06-20354990 of e-mail: j.warnaar@cnvvakmensen.nl ). Meer informatie over CNV Vakmensen kun je vinden op www.cnvvakmens.nl/glastuinbouw .