GGI’er is een Mooi Vak Man

Mooi Vak Man is een project van vakbonden en werkgevers; van de sociale partners in de sector Groen, Grond en Infrastructuur (GGI). Een sector om trots op te zijn. Dat ben jij toch ook? Wij ook en dat willen we dan ook graag laten zien aan de buitenwereld. Doe ook mee!

Mooi Vak Man

Mooi Vak Man of kortweg MVM is een project van de sociale partners in de sector Groen, Grond en Infrastructuur (GGI). Onder deze overkoepelende titel worden verschillende activiteiten ontwikkeld om de sector zichtbaarder te maken. Lees voor meer info bijlage Campagne Zichtbaarheid Mooi Vak Man.

Op de website van Mooi Vak Man en andere social media (FB @mooivakman) zie je Mooi Vak Man ook terug met allemaal GGI-items, soms leerzaam en vaak ook leuk. 
Wil je ook een keertje iets laten zien van jezelf of waar je trots op bent, laat het me weten, dan gaan we het proberen te organiseren.

MVM Campagne Zichtbaarheid

Terug naar de campagne van Mooi Vak Man en de trotse GGI’er. Sociale partners in deze sector zijn best wel trots op wat er gebeurd; wat er aan werk wordt verzet. Dat willen we graag promoten. En we hopen dat jij ook graag wilt laten zien dat je trots bent op je werk als GGI’er.
Daarom willen we graag van jou weten: wat heb jij nodig of kun jij gebruiken om je trots over je werk en de sector te laten zien en uit te stralen? Is dit bijvoorbeeld een spandoek van Mooi Vak Man met de naam van het bedrijf waarvoor je werkt dat je bij je werk kunt zetten? Zijn dit stickers voor op je machine? Of misschien wel iets heel anders?
In de bijlage GGI Gadgets zie je een aantal voorbeelden van spullen die we vanuit Mooi Vak Man kunnen aanbieden, mogelijk tegenover een vergoeding.

Zou je me vóór 12 maart kunnen vertellen wat bruikbaar is voor jou of bij jou op het bedrijf?
Je kunt hiervoor de (groene) tabel gebruiken die staat vermeld in de bijlage Campagne Zichtbaarheid Mooi Vak Man invullen of me daarover terugbellen of terugmailen.
Laat je niet afschrikken door de vragen over de vergoeding. Als je er niet over gaat dan vul je dat niet in. Jouw gevoel/mening is van belang. Als jij trots bent op jouw werk en je wilt het laten zien, vul dan in waar jouw voorkeur dan naar uitgaat. Waar voel jij je het prettigst bij. Om te laten zien dat jij GGI’er bent en dat je er trots op bent. #beproudtobeGGI

Cao-pagina

Neem ook eens een kijkje op de cao-pagina GG&I. Ook hier kun je een reactie achterlaten of een vraag stellen. Klik hier om direct naar de cao-pagina te gaan

Jaap Bosma, bestuurder CNV Vakmensen
M 06 5160 2030 / j.bosma@cnvvakmensen.nl

Downloads