Enquête cao GGI

De cao onderhandelingen komen eraan. Denk mee en bepaal de koers die we als CNV varen.

Cao onderhandeling en enquête

Op dinsdag 17 oktober aanstaande staat de eerste ronde van de cao-onderhandelingen gepland voor de cao GGI. Tijdens een aantal overlegrondes gaan we proberen een goede cao af te spreken die recht doet aan de wensen die leden van onze vakbond hebben.

Natuurlijk gaat een belangrijk deel van de gesprekken over koopkracht en dus de loonontwikkeling. Maar ik kan me goed voorstellen dat er ook  andere onderwerpen zijn die jij belangrijk vindt en die aandacht nodig hebben. Onderwerpen die jij bij mij op de agenda kunt zetten.

Denk mee

Om de inzet voor onze gesprekken te kunnen bepalen wil ik je vragen om mee te denken. Door deel te nemen aan onderstaande korte enquête kun jij je input geven voor de onderhandelingen. Deze input vertalen we door in de voorstellenbrief die de start is van de gesprekken met de werkgevers in de GGI sector.

KLIK HIER OM DEEL TE NEMEN AAN DE KORTE ENQUETE. 
Dit kan tot en met 30 september 2023.

Mocht je liever per e-mail willen reageren dan kan dat natuurlijk ook. Stuur dan je bericht naar n.rook@cnvvakmensen.nl. 

Ik hoop dat velen van jullie de moeite nemen om de korte enquête in te vullen om op die manier mee richting te geven aan de voorstellen van CNV. Laten we samen gaan voor een goede cao!

Praat mee via de speciale CNV-appgroep

Omdat we het belangrijk vinden dat jij je stem laat horen, hebben we vanuit CNV Vakmensen een speciale appgroep ontwikkeld. In deze appgroep gaan we met elkaar in gesprek over wat jij belangrijk vindt in de sector en delen we nieuwtjes en wetenswaardigheden over de cao. Via de bijgaande link kun je zonder al te veel moeite binnenkomen:

https://chat.whatsapp.com/Bfbc9okLsPD42Vrc1adksA.  

Nodig van harte je collega uit voor deze groep en ga in gesprek met vakgenoten. 

Online cao

Op de cao-pagina kun je het hele traject op de voet volgen en ook actief meepraten. Reageren op nieuwsbrieven of op anderen en je vraag stellen. Het laatste nieuws over de onderhandelingen ontvang jij ook per mail, maar kun je hier altijd vinden.

Ga naar de cao-pagina.

Betrek je collega

Als vakbond kunnen we geen boodschappen voor je doen, je auto voltanken of je energierekening betalen. We kunnen wél een goede cao voor je afsluiten. De belangrijkste taak van vakbonden is namens jou afspraken maken over werk en inkomen. Maar die goede cao komt er niet zomaar. Zonder leden is het moeilijk om goede afspraken te maken. Met elk nieuw CNV-lid worden we sterker en zijn we meer representatief bij je werkgever. 

Voor je collega die nog geen lid is, hebben we daarom een aantrekkelijk aanbod. Nieuwe leden betalen de eerste 6 maanden €20,23 voor het lidmaatschap. En als jij een nieuw lid aanbrengt krijg jij van ons een cadeaubon van €20,-. Voor meer informatie over onze campagne en hoe je je collega kunt inschrijven als lid klik hier

En verder...

De komende tijd zal ik je vaker bijpraten over de sector, de cao en over de voortgang. Als je nu al vragen of opmerkingen hebt, neem dan gerust contant met mij op. Ik kom graag in contact met je.

Niels Rook
Bestuurder CNV vakmensen
M 06 8141 9161
E n.rook@cnvvakmensen.nl

Wil je reageren op dit bericht?

Er zijn nog geen reacties, wees de eerste!

U
Error