Enquête toekomst pensioenen Land- en Tuinbouw (BPL Pensioen)

Zoals je ongetwijfeld hebt meegekregen is er lang onderhandeld in Den Haag over een nieuw pensioenstelsel. Deze afspraken worden vastgelegd in de nieuwe Wet Toekomst Pensioen. Vorig jaar hebben we je hier een informatiekrant over toegestuurd. Nu vragen we je een enquête in te vullen.

Beter passend pensioen

Bedoeling van het nieuwe pensioenstelsel is dat er minder veiligheidsbuffers hoeven te worden aangehouden en daarmee het pensioen eerder omhooggaat en beter past bij de steeds vaker voorkomende veranderingen van baan. Op sectorniveau moeten nog veel afspraken gemaakt worden over het nieuwe pensioen. Op onze website tref je hier meer informatie over aan. Vorig jaar heb je hier een pensioenkrant over ontvangen. Hierin tref je meer uitleg aan. Deze kun je hier bekijken: Pensioenkrant Land- en tuinbouw.

Vul de enquête in!

Leden van de vakbonden hebben invloed op de inrichting van het stelsel, de premieverdeling en de hoogte. Via deze enquête willen wij inventariseren wat de wensen van onze leden zijn, van jou dus. We vragen je daarom met deze link de enquête in te vullen. Doe dit uiterlijk 16 mei 2023 zodat wij de uitkomsten kunnen meenemen in de verdere gesprekken.

Heb je vragen en/of opmerkingen

Stel ze onder dit bericht of neem dan contact op met CNV-onderhandelaar Jeroen Warnaar: 06 2035 4990 of j.warnaar@cnvvakmensen.nl

Meer informatie kun je vinden op Nieuw pensioenstelsel Land- en Tuinbouw | CNV Vakmensen

Heb je een vraag of opmerking aan de onderhandelaar?

Er zijn nog geen reacties, wees de eerste!

U
Error