De Krant van het Land - GGI

Graag willen jou via deze weg het leuke nieuws brengen dat de allereerste editie van de Krant van het Land nu online staat! Dit is een digitaal magazine ontwikkeld door CNV Vakmensen speciaal voor jou, omdat jij werkzaam bent in misschien wel de mooiste sector van Nederland: Groen, Grond en Infrastructuur (GGI).

Vanaf nu zal er ieder kwartaal een nieuwe uitgave van de Krant van het Land verschijnen. Deze ontvang je in jouw (digitale) brievenbus. Dit digitale magazine verschijnt als extra uitgave, wat betekent dat jij de vertrouwde nieuwsbrief over jouw cao GGI ook gewoon van ons zal blijven ontvangen.

De Krant van het Land staat vol met het laatste nieuws over actuele onderwerpen in de sector GGI. Zo praten we jou in dit eerste nummer onder andere bij over de veranderingen in jouw nieuwe cao, vertelt Daniël over zijn favoriete machine, en komt het thema ‘veilig en gezond werken’ aan bod.

Laat ons weten wat jij van de Krant van het Land vindt! Ook als jij ideeën hebt over de inhoud van de volgende edities dan horen we graag van je!
Mail jouw ideeën naar: p.dejong@cnvvakmensen.nl

Ben jij benieuwd naar deze eerst editie van de Krant van het Land? Blader er eens doorheen! De krant is enkel digitaal beschikbaar. Je leest hem via de website: https://cnvvakmensen.foleon.com/krant-van-het-land

Ontvang je dit bericht via de mail? Klik HIER om direct de Krant van het Land te lezen. 

Veel leesplezier!


Eva Boorsma, vakbondsconsulent cao-ondersteuning
Peter de Jong, cao-onderhandelaar Groen, Grond en Infrastructuur