Cao-overleg Grh. in Bloemen en Planten van start

Op 30 juni a.s. verstrijkt de looptijd van de cao Groothandel in Bloemen en Planten. Voordat de onderhandelingen beginnen sturen we de werkgevers onze voorstellen die we vervolgens nader toelichten tijdens de eerste onderhandelingsronde. Heb jij cao-voorstellen die we in de onderhandelingen kunnen betrekken?

Eerste cao-overleg staat voor de deur

In die voorstellenbrief komen gebruikelijke onderwerpen aan de orde. Dan moet je denken aan de loonsverhoging, werkzekerheid, reiskosten, generatiepact en een bijdrage voor de ontwikkeling van de medewerkers. Tijdens zo'n eerste cao-overleg delen we onze voorstellen met de werkgevers. 

Voorstellen van leden

We gaan er van uit dat de medewerkers in de sector ook zélf voorstellen hebben om de huidige cao te wijzigen. En daar is deze nieuwsbrief voor bedoeld.
Wat wil jij in de (collectieve) arbeidsvoorwaarden gewijzigd zien; wat ontbreekt of zou er juist uit kunnen? Je kan ons voor 24 maart a.s. laten weten welke onderwerpen voor jou en jouw collega's van belang zijn. Dat kan door een mailtje te sturen aan Arie Kasper, CNV onderhandelaar in deze sector.

Invloed

De cao is voor alle medewerkers in de sector maar jij kan daar als lid van CNV Vakmensen rechtstreeks invloed op uitoefenen. Laat die mogelijkheid niet voorbij gaan. Je kunt het hele cao-traject ook online volgen. Reageer of stel je vragen en blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws over jouw cao-traject.

Vragen van opmerkingen?

Vragen of opmerkingen kun je kwijt op de cao-pagina op onze site (www.cnvvakmensen.nl) of bij mij via onderstaande gegevens.

Arie Kasper
Bestuurder CNV Vakmensen
M: 06 1320 8402
E: a.kasper@cnvvakmensen.nl