Ledenraadpleging KCB op 31 augustus 2023

Vind jij jouw arbeidsvoorwaarden bij het KCB belangrijk? Kom dan 31 augustus naar de CNV-raadpleging in Zoetermeer. Laat weten wat jij belangrijk vindt!

De huidige cao loopt tot en met 31 december 2023. Op 11 september 2023 starten de cao-onderhandelingen voor een nieuwe cao. Als we tot een akkoord komen over een nieuwe cao, dan zal deze per 1 januari 2024 ingaan. Voorafgaand aan het cao-traject willen we ledenvergaderingen houden. Met jullie input en het arbeidsvoorwaardenbeleid van CNV Vakmensen stellen we een voorstellenbrief op. De voorstellenbrief is het uitgangspunt waarmee we de cao-onderhandelingen in zullen gaan.

De CNV-ledenraadpleging wordt gehouden op 31 augustus 2023 in Zoetermeer, vergaderzaal 3. Er is ook een mogelijkheid om digitaal aanwezig te zijn. Je kan t/m 21 augustus 2023 laten weten dat je aanwezig wilt zijn. Aanmelden kan via J.Visser@kcb.nlGeef in dat geval aan dat je CNV-lid bent en in welk rayon je werkzaam bent. De planning probeert zo veel mogelijk medewerkers in staat te stellen om tijdens werktijd bij de ledenvergadering aanwezig te zijn. Lukt het alleen om digitaal aan te sluiten? Laat dit ook aan Jan Visser weten. Hij stuurt dan een Zoom-link. 

Op 31 augustus 2023 is er van 19:45 tot 21:00 uur ook een digitale (leden)vergadering via Teams. Hier kan iedereen bij aansluiten. Wil je hierbij aanwezig zijn? Klik hier om deel te nemen aan de vergadering

We hopen jullie in grote aantallen de 31ste te zien!
Wil je mee kunnen beslissen over je eigen cao? Word dan lid! Voor meer informatie zie: www.cnvvakmensen.nl/aansluiten. Samen staan we sterker!

Namens de delegatie van CNV Vakmensen,
Ellen Knook
Frans Flistijn
Pancho van Dijk
Tineke Spaargaren
Elisa van den Boogert
(ambassadeurs CNV Vakmensen)

Jaap Bosma (bestuurder CNV Vakmensen)
E: j.bosma@cnvvakmensen.nl
Laura Vermeulen (bestuurder CNV Vakmensen)
E: l.vermeulen@cnvvakmensen.nl

Heb je een vraag of opmerking voor de onderhandelaar?

Er zijn nog geen reacties, wees de eerste!

U
Error