Wat wil jij in de nieuwe cao Hoveniers?

Eind maart starten de onderhandelingen voor een nieuwe cao Hoveniers die moet gaat gelden vanaf 1 juli 2023. Wat wil jij dat wij namens jou gaan voorstellen voor die nieuwe cao Hoveniers? Vul de enquête in!

Op 30 juni loopt de cao Hoveniers af. We gaan ons dus weer voorbereiden op de onderhandelingen over een nieuwe cao. De onderhandelingen beginnen eind maart. Ter voorbereiding op deze onderhandelingen willen we graag van jou weten wat je belangrijk vindt en wat je zou willen voorstellen voor die nieuwe cao. Hiervoor hebben we een enquête gemaakt. We willen je vragen die in te vullen. Je mag hem ook doorsturen naar je collega om hem in te vullen. De link naar de enquête vind je hier. Vul deze in vóór 8 maart, zodat we er rekening mee kunnen houden in de voorstelen die we naar werkgevers gaan sturen.

Ontvang je deze nieuwsbrief via de post, dan kan je de enquête vinden op de cao-pagina. Ga naar www.cnvvakmensen.nl/caos en type Hoveniers in het cao zoekveld. Klik vervolgens op de digitale versie van deze nieuwsbrief; daarin staat de link om te stemmen.

Volg de onderhandelingen op de voet

CNV Vakmensen stuurt regelmatig nieuwsbrieven naar haar leden over de stand van zaken in de onderhandelingen. Als je nog directer op de hoogte wilt worden gehouden, kun je ook lid worden van onze WhatsApp groep. Ook je collega’s die geen lid zijn, kunnen daar lid van worden. Als je je wilt aansluiten bij de WhatsApp groep kun je op je telefoon de link gebruiken of de QR-code scannen met de camera van je telefoon. Deze gegevens tref je in de bijlage.

Verder kan iedereen, lid of geen lid, ook meepraten op de cao-pagina Hoveniers, vragen stellen of iets aan de orde brengen. Je hebt alleen een account nodig. Dit is ook voor je collega’s die (nog) geen lid zijn maar wel een mening hebben over de cao en willen meepraten. Meer informatie over de cao Hoveniers kun je vinden op de cao-pagina www.cnvvakmensen.nl/hoveniers

CNV Vakmensen doet dit samen met jou!

CNV Vakmensen is een vereniging waar werknemers lid van kunnen worden die samen hun situatie (in dit geval de Hovenierssector) willen verbeteren. Die vereniging heeft een onderhandelaar aangesteld die namens die werknemers gaat onderhandelen, maar dit kan die onderhandelaar niet alleen. Die heeft daarbij de hulp, kennis en ervaring nodig van werknemers die in de Hovenierssector werken. Zij weten immers precies hoe het in hun bedrijven gaat en kunnen goed inschatten wat nieuwe afspraken voor gevolgen hebben in hun bedrijf. We hebben een groepje van 5 actieve leden van diverse bedrijven die de onderhandelaar ondersteunen, maar zouden meer ondersteuning kunnen gebruiken. Als het jou leuk lijkt om nauwer bij de voorbereidingen van de cao-onderhandelingen betrokken te zijn of misschien zelfs bij de onderhandelingen zelf aanwezig te zijn, dan horen we dat graag van je. Bel me dan of stuur me een e-mail.

Als je vragen of opmerkingen hebt, kun je contact opnemen met je CNV-onderhandelaar Jeroen Warnaar (tel: 06-20354990 of e-mail: j.warnaar@cnvvakmensen.nl ). We zijn ook te volgen op Twitter en Instagram via CNVGroen.

Jeroen Warnaar 
Onderhandelaar CNV Vakmensen
M: 06 2- 35 49 90
E:  j.warnaar@cnvvakmensen.nl

Downloads

Wil je reageren of heb je een vraag?

Er zijn nog geen reacties, wees de eerste!

U
Error