Als hovenier een goed gesprek over je toekomst: gratis loopbaangesprek

Wil je kunnen sparren over je werk? Of wil je doorgroeien en ben je benieuwd naar jouw mogelijkheden? Misschien wil je iets anders en jouw kansen op een andere baan vergroten. FNV Agrarisch Groen en CNV Vakmensen vinden het belangrijk dat jij je kan (blijven) ontwikkelen door te investeren in jezelf. Daarom hebben we met de werkgevers afgesproken dat hoveniers een loopbaangesprek aan kunnen vragen. Je voert dan een paar gesprekken met professionele loopbaancoaches verbonden aan de FNV of het CNV. Zij werken onafhankelijk en hebben geen doel of belang om bepaalde resultaten te behalen: het draait dus écht om jou.

Hoe werkt een loopbaangesprek?


Na je aanmelding neemt een loopbaanadviseur van de FNV of het CNV contact met je op. Jullie plannen samen de eerste afspraak in. Met deze coach ga je dan een aantal gesprekken voeren. Samen bekijk je wat jouw situatie is, waar jij tegenaan loopt en wat je anders wilt. Je maakt een plan om jouw doelen te bereiken. De gesprekken zijn bij jou in de buurt of online. De loopbaancoaches zijn van de vakbonden en dus onafhankelijk. Je kunt het traject helemaal buiten je werkgever om doen. Indien je niet wilt dat je werkgever op de hoogte is van de gesprekken, houden we alles onder ons.  e uitkomsten worden niet gedeeld met je werkgever/leidinggevende.

Voordelen van een loopbaanadviseur via de vakbond

  • Ervaren en officieel gecertificeerde coaches. 
  • Is van de FNV of het CNV, dus goed en onafhankelijk. 
  • Levert maatwerk, want jij staat centraal.
  • Landelijk dekkend netwerk; er is dus altijd een loopbaanadviseur dichtbij huis.
  • De gesprekken kunnen ook online plaatsvinden.

Aanmelden

 
Wil je een loopbaangesprek aanvragen? Meld je dan aan via https://share-eu1.hsforms.com/17QwOr137SgC6WgOyVPZxIwf6mhf . Wacht niet te lang, want er is een beperkt aantal plekken beschikbaar.

Heb je nog vragen of opmerkingen, dan kun je contact opnemen met je CNV-bestuurder Jeroen Warnaar (tel: 06-20354990 of e-mail: j.warnaar@cnvvakmensen.nl ). Meer informatie over CNV Vakmensen kun je vinden op www.cnvvakmensen.nl/hoveniers

 

 

 

Wil je reageren of heb je een vraag?

Er zijn nog geen reacties, wees de eerste!

U
Error