Werknemers in de sector Groen, Grond en Infrastructuur

Daar is ie weer! De tweede editie van de Krant van het Land staat nú online! We hopen dat je de eerste editie met veel plezier hebt gelezen.

De Krant van het Land

De Krant van het Land is een digitaal magazine ontwikkeld door CNV Vakmensen speciaal voor jou, omdat jij werkzaam bent in misschien wel de mooiste sector van Nederland: Groen, Grond en Infrastructuur (GGI). Zoals eerder vermeld ontvang je de Krant van het Land ieder kwartaal weer in jouw (digitale) brievenbus. Daarnaast verschijnt dit digitale magazine als extra uitgave, wat betekent dat jij de vertrouwde nieuwsbrief ook gewoon van ons zal blijven ontvangen.

We hebben ons best gedaan om ook deze tweede editie weer te voorzien van boeiende en actuele items voor de sector GGI. Zo gaan we in gesprek met Henk die zowel boer, werknemer als cao-commissielid is (geweest) binnen GGI, gaan we in op onze rol als vakbond binnen de stikstofcrisis en deelt Hugo wat zijn favoriete machine is.

Jouw mening

Laat ons weten wat jij van de Krant van het Land vindt! Ook als jij ideeën hebt over de inhoud van de volgende edities dan horen we graag van je! Mail jouw ideeën naar: p.dejong@cnvvakmensen.nl.

Ben jij benieuwd naar deze tweede editie van de Krant van het Land? Blader er eens doorheen! De krant is enkel digitaal beschikbaar. Je leest hem via de website. Veel leesplezier!

Peter de Jong

Cao-onderhandelaar Groen, Grond en Infrastructuur

M 06 51 60 19 67

E p.dejong@cnvvakmensen.nl

Eva Boorsma

Vakbondsconsulent cao-ondersteuning

M 06 2832 9035

E e.boorsma@cnvvakmensen.nl