Al het nieuws

Korter werken ?

Uitnodiging webinar Seniorenregeling Groen,Grond en Infrastructuur op 30 november 2021 om 19.30 u.

Gezond en met plezier blijven werken tot aan jouw AOW leeftijd? Met het opschuiven van de AOW-leeftijd kan dat lastig zijn.
De vakbonden CNV Vakmensen, FNV Agrarisch Groen en Vakvereniging Het Zwarte Corps hebben samen met  de werkgevers (organisatie Cumela, ) in de sector Groen Grond en Infrastructuur (GGI)  hiervoor een seniorenregeling ingesteld. De regeling is bedoeld voor werknemers vanaf 60 jaar.

Meld je aan voor het webinar
Wil je weten wat gebruik maken van deze regeling betekent voor nu en in de toekomst? Meld je dan aan voor de webinar Seniorenregeling GGI. Dit webinar wordt georganiseerd door sociale partners. Tijdens dit webinar wordt toegelicht wat de seniorenregeling inhoudt en wat de gevolgen en mogelijkheden zijn in relatie tot loon en pensioenopbouw. Er is de mogelijkheid om vragen te stellen.

Voor wie
De webinar is bedoeld voor werknemers vanaf 58 jaar. Het kan zinvol zijn ook jouw(eventuele) partner hierbij te betrekken en samen de webinar te volgen. Daarnaast kunnen ook werkgevers en werknemers die jonger zijn dan 58 jaar zich aanmelden.

Wanneer
Dinsdag 30 november van 19.30 tot 20.15 uur.

Hoe aanmelden
Meld je aan via het online aanmeldformulier op de website van Colland Arbeidsmarkt.
Ga naar www.collandarbeidsmarkt.nl/groen-grond-en-infrastructuur-loonwerk/ en klik op online voorlichtingsbijeenkomst seniorenregeling GGI 30 november.
Dit kan tot en met vrijdag 26 november.
Na aanmelding ontvang je een bevestiging. Voorafgaand aan de webinar ontvang je nog een link voor deelname. Heeft je nu al vragen? Geef die dan bij de aanmelding alvast aan ons door.Ben je verhinderd op 30 november en wil je de sessie terugkijken dan horen wij dat graag. Stuur even een mail via info@colland.nl

Meer informatie
Kijk voor meer informatie over de seniorenregeling op
https://www.collandarbeidsmarkt.nl/regeling/seniorenregeling-groen-grond-en-infrastructuur-loonwerk/
Hier vindt je ook alle contactgegevens van sociale partners.Graag tot ziens op 30 november 2021.

Met vriendelijke groet,

Colland, namens sociale partners
en Peter de Jong bestuurder CNV Vakmensen
p.dejong@cnvvakmensen.nl