Al het nieuws

Breng jouw stem uit op de cao GGI

Breng jouw stem uit over het cao-akkoord in Groen, Grond en Infrastructuur (het Loonwerk). CNV Vakmensen heeft met Cumela een onderhandelingsresultaat bereikt voor een nieuwe cao GGI 2022 en 2023 .We hebben ons gezamenlijk ingezet om een nieuwe cao te maken met daarin belangrijke verbeteringen voor jouw inkomen , de inzetbaarheid van mensen maar ook jouw toekomst in de sector.

Wat staat er in het cao-akkoord


Een paar dagen geleden ontving je van ons al een nieuwsbrief over de nieuwe cao. Alle afspraken voor de nieuwe cao zijn vastgelegd in een aparte bijlage. Hierin lees je precies de wijzigingen van de arbeidsvoorwaarden vanaf 1 januari 2022.

Het advies van de cao-commissie
De kaderleden van CNV Vakmensen hebben het cao-pakket beoordeeld  en leggen dit met een positief advies voor aan de leden.

Breng jouw stem uit


Alle werknemers in GGI hebben het recht om hun mening te geven maar de leden van CNV Vakmensen mogen hun stem over het bereikte resultaat uitbrengen.

KLIK HIER om je stem uit te brengen. Stemmen kan tot en met 12 december.

Indien je geen gebruik maakt van deze mogelijkheid om te stemmen, dan gaan we er vanuit  dat je instemt met deze cao-afspraken.
Zodra de stemmen geteld zijn, kunnen we beoordelen of de meerderheid van de leden van CNV Vakmensen akkoord gaat met het cao-resultaat. We gaan dan snel aan de slag met de uitvioering van afspraken. Uiteraard informeren we je over nieuwe ontwikkelingen.

Namens de onderhandelingsdelegatie van CNV Vakmensen,
Bennie Wassink (kaderlid) en Peter de Jong, bestuurder CNV Vakmensen
E p.dejong@cnvvakmensen.nl
M 06 51601967

Downloads