Leden unaniem akkoord: nieuwe cao Agterberg

Inmiddels zijn alle stemmen geteld en is duidelijk dat het onderhandelingsresultaat unaniem is aangenomen door de leden van CNV Vakmensen en FNV. Dit betekent dat de nieuwe cao voor Agterberg -na goedkeuring van de teksten- getekend kan worden door de bonden. En dat jullie de nieuwe cao binnenkort op de site terugvinden.

Uitkomst over de stemming  

Op 25 februari 2022 bereikten de werkgeversdelegatie van Agterberg en de delegatie van FNV en CNV Vakmensen een onderhandelingsresultaat voor een nieuwe cao voor Agterberg. Deze is afgesproken voor de periode van 01-01-2022 t/m 31-12-2024. 
Op donderdag 3 maart hebben we het resultaat positief voorgelegd tijdens de ledenvergadering, waarin we het resultaat uitvoerig aan jullie hebben toegelicht. De op de vergadering aanwezige leden stemden allen vóór het onderhandelingsresultaat. Daarnaast hebben alle leden een nieuwsbrief ontvangen, waarin iedereen de mogelijkheid had om schriftelijk vóór of tegen het onderhandelingsresultaat te stemmen. Dit kon tot en met 10 maart jl. Op 11 maart 2022 hebben we de directie van Agterberg geïnformeerd over de positieve uitkomst van de stemming.

Hoe nu verder?

Aan jou de vraag om mij op de hoogte te houden over hoe het gaat binnen het bedrijf. In deze cao is onder meer afgesproken dat er een jaarlijkse evaluatie plaatsvindt tussen de bonden en de directie van Agterberg. Daarvoor is jouw input van groot belang! Zonder jullie inbreng weet ik immers niets.

Heb je nog vragen?

Mochten er verder nog vragen of opmerkingen zijn, dan weet je me via onderstaande gegevens te vinden. Of je kunt je vragen stellen op de cao-pagina. 

Nancy Abelskamp, bestuurder CNV Vakmensen
M 06 5125 1159 / n.abelskamp@cnvvakmensen.nl