Onderhandelingen voor cao Agrarische Bedrijfsverzorgers van start

Volgende week maandag is de eerste onderhandelingsronde voor een nieuwe cao voor agrarische bedrijfsverzorgers. Vandaag hebben we werkgevers onze voorstellen gestuurd voor een nieuwe cao. De voorstellen zijn samen met onze kaderleden opgesteld.

Een passend loon, betere vergoedingen voor onregelmatigheid, een hoger loon voor starters, een scholingsfonds en meer mogelijkheden om vervroegd uit te treden. Dat zijn in het kort de belangrijkste punten die wij namens onze leden willen meenemen naar de onderhandelings tafel komende maanden.

De huidige cao loopt tot eind februari, volgende week maandag hebben we een eerste onderhandelingsronde met de werkgevers. Afgelopen weken hebben we met de kaderleden uit de verschillende AB's een voorstellenbrief opgesteld. Deze brief kun je als bijlage bij deze nieuwsbrief vinden.

De onderhandelingsdelegatie bestaat, naast ondergetekende, uit Albert van Loo, Martin Hulsink en Adrie Kerkvliet. Komende tijd zullen we onze leden op de hoogte houden van de voortgang van de gesprekken om te komen tot een nieuwe cao. 

Met vriendelijke groet,

Erik Honkoop
Vakbond CNV Vakmensen


Downloads

Heb je een vraag of opmerking voor de onderhandelaar?

Er zijn nog geen reacties, wees de eerste!

U
Error