Al het nieuws

Hey werkgever in de land- en tuinbouw, hoor je mij?

Natuurlijk praat je regelmatig met je werkgever of leidinggevende. Maar wordt er ook echt naar je geluisterd? Uit onderzoek blijkt dat als werknemers zeggenschap hebben over hun werk en het bedrijf, de sfeer en het resultaat verbeteren. Hoe is dat bij jou in het bedrijf? Vul de enquête in en vraag je collega’s dat ook te doen!

CNV Vakmensen vindt zeggenschap van medewerkers over hun werk van groot belang, omdat dit de sfeer en het resultaat op de werkplek verbetert. Zeggenschap over de invulling van je eigen werk, de werkzaamheden van je team of de werkzaamheden van het bedrijf. Maar vinden jij en je werkgever dit ook belangrijk en wordt er ook echt naar je geluisterd? Kijk het filmpje hierover op YouTube: filmpje zeggenschap.

Enquête

CNV Vakmensen heeft een enquête opgesteld om te onderzoeken of jij dit belangrijk vindt en hoe je werkgever hiermee om gaat. Als je op de volgende link klikt kun je de enquête invullen: enquête zeggenschap .

Asl bijlage tref je ook een digitale flyer aan met een QR-code. Als je die scant met je telefoon, kun je daar de enquête invullen. Vul de enquête in en vraag je collega’s dat ook te doen!Je kunt ze dit vragen door de flyer, het filmpje en/of de link naar de enquête aan ze door te sturen.

Onder de invullers van de enquête wordt een Google Nest Mini verloot, want die luistert altijd naar je.

Als je vragen of opmerkingen hebt, kun je contact opnemen met je CNV-bestuurder Jeroen Warnaar (tel: 06-20354990 of e-mail: j.warnaar@cnvvakmensen.nl ). Meer informatie kun je ook vinden op www.cnvvakmensen.nl , het YouTube-kanaal van CNV Vakmensen en op Instagram CNVGroen.

Downloads