Cao Agrarische Bedrijfsverzorging

Looptijd: -

Deze cao is op jou van toepassing als Bedrijfsverzorger, als Vakkracht, als Planner/Consultant of als ondersteunend medewerker in dienst bent bij een van de volgende AB-bedrijven: Abflexkracht, Abiant, AB Midden-Nederland, AB Oost, AB Vakwerk, AB Vecht en Amstel, AB Werkt of AB Zuid-Holland. Het AB bedrijf levert bedrijfsverzorgers en vakkrachten aan veelal agrarische ondernemingen. In de cao staan afspraken over salaris, werktijden, arbeidsomstandigheden, vakantie, pensioen en veilig en gezond werken.

Sinds juni 2017 is er een nieuwe cao. In de cao zijn een aantal vervolgafspraken gemaakt om in de loop van de cao verder uit te werken. De focus ligt daarbij op ‘Werken binnen de Arbeidstijdenwet’ en ‘Ontwikkelen van een nieuwe Seniorenregeling’. Via deze pagina volg je de voortgang van de sectorontwikkelingen.

Veelgestelde vragen

Contactpersoon

Erik Honkoop
Onderhandelaar

Heb je een opmerking of vraag voor de onderhandelaar?

Er zijn nog geen reacties, wees de eerste!

U
Error

Word lid van CNV

Als lid van CNV maak je deel uit van een beweging die zich inzet voor goede werk- en salarisafspraken. Die in Den Haag opkomt voor jouw belangen. Een vereniging met experts bij wie je altijd en onbeperkt terecht kunt met al je vragen over werk en inkomen. En die voor elke levensfase een passende dienstverlening voor jou heeft.

  • Deskundig advies
  • Rechtshulp voor werk en privé
  • Hulp bij je belastingaangifte
  • Korting op verzekeringen
  • Informatie en advies bij ziekte